• Webinar: bescherming digitale identiteit van je klanten

  Hoe bescherm je de digitale identiteit van je klanten tegen spoofing/impersonatie? Een onbeschermde digitale identiteit is vaak de eerste stap bij een phishing aanval of bij het verspreiden van ransomware!

  De meeste klanten verwachten dat hun ICT partner hun digitale identiteit voldoende beschermt heeft!

  Steeds meer MKB ondernemers worden langzaam bewuster van het gevaar van onvoldoende beschermd zijn tegen cyberaanvallen. 

  Daarnaast is de overheid druk bezig met de nieuwe wetgeving op basis van NIS2 richtlijnen, waardoor nieuwe categorieën bedrijven als vitale infrastructuur zullen worden aangemerkt.

  Na verwachting zullen MSP’s ook hier onder gaan vallen! Ketenveiligheid en ketenaansprakelijkheid zijn ook een heel belangrijk aspect van deze nieuwe richtlijn. In dit kader speelt het beschermen van je eigen digitale identiteit en van je klanten een belangrijke rol.

  Het is dus voor MSP’s heel belangrijk om hier goed op voorbereid te zijn. Kevlarr is de expert op het gebied van e-mail security en hun oplossingen helpen MSP’s bij het beschermen van de digitale identiteit van hun klanten. 

  Kevlarr laat graag zien hoe MSP’s op een zeer efficiënte wijze de digitale identiteit van hun klanten kunnen beschermen en tegelijk hun e-maildeliverability kunnen verhogen!

  Maar natuurlijk is er ook ruimte om je eigen vragen en/of uitdagingen op het gebied van identiteitsbescherming ter sprake te brengen. 

  Spreker

  Levente Bokor – CEO Kevlarr

  Tijden en locatie

  15 november – Online vanaf je eigen (thuis)werkplek
  Van 15:00 – 16:00 uur 

  Aanmelden is geheel kosteloos. Middels het inschrijven voor deze sessie geeft u toestemming tot het delen van uw gegevens (bedrijfsnaam, naam, e-mailadres en telefoonnummer) met de deelnemende partner. 

  Aanmelden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 38,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 38,- p/m
  (web)winkels:€ 76,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 114,- p/m
  Fabrikanten en leveranciers:€ 114,- p/m

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl