22+23 Mei Training – Scrum Master + examen

In toenemende mate stappen bedrijven over naar agile werken aan de hand van scrum. Een belangrijke succesfactor is een goed functionerende scrummaster die in staat is om de taken en verantwoordelijkheden goed neer te zetten en de effectiviteit van zijn team te verhogen door coaching en ondersteuning.

In deze praktijkgerichte, intensieve, training worden alle aspecten van het scrumframework inzichtelijk gemaakt, inclusief de rol van de scrummaster.

Voor wie

Deze training is zeer interessant voor alle betrokkenen bij softwareontwikkeling op basis van het scrumframework.

Aanpak

Het zeer intensieve, programma van deze klassikale training bestaat uit praktische opdrachten in teams, discussies en hands-on oefeningen. De ervaren scrumtrainer begeleidt je uitstekend in het leggen van de koppeling naar je eigen praktijk.

Voorkennis

Voor het volgen van de training is het gewenst dat de deelnemer beschikt over kennis van en/of ervaring op het gebied van (iteratieve) systeemontwikkeling, projectmanagement en het opstellen van softwarerequirements. Het is aanbevolen dat je de Scrum Guide (www.scrum.org/scrumguides) hebt gelezen en/of een of meerdere artikelen of boeken over scrum.

Studiemateriaal

Computrain gebruikt zelf ontwikkeld Engelstalig studiemateriaal. Tevens beschik je over een moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de training nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Trainer

Computrain: vooruit met IT
Jou vooruit helpen met IT. Dat doet Computrain al meer dan 40 jaar. Door effectieve training werk jij efficiënter en blijf je de concurrentie voor. Met bijna 900 trainingen, opleidingen, certificeringsprogramma’s en examens zijn zij dé toonaangevende IT-praktijkopleider in Nederland.

Locatie

Je volgt de training bij ICTWaarborg

ICTWaarborg
Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Op deze locatie kun je gratis parkeren.

Kosten

De kosten voor het volgen van deze 2-daagse training bedragen € 1.645,- per persoon inclusief examen. Deelnemers van ICTWaarborg krijgen een exclusieve korting op deze training en betalen € 1.089,- per persoon inclusief lunch en examen.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor deze training. Bij het aanmelden van meerdere personen dien je het formulier meerdere malen in te vullen. Met het invullen van onderstaand formulier ga je tevens akkoord met de bijbehorende kosten.

(Loading)

Join the community vanaf € 39,- per maand

Servicebedrijven (B2C):€ 39,- p/m
(web)winkels:€ 78,- p/m
Zakelijke dienstverleners:€ 117,- p/m
Partners€ 250,- p/m
Loading...