Netwerk Evenement: Zeilen op het Markermeer

ICTWaarborg Netwerk Events

Als brancheorganisatie zien en horen wij veel van wat er in onze branche gebeurt. Zo zien we dat samenwerking, netwerken en kennisdeling onmisbaar zijn om succesvol te zijn.

Precies hiervoor hebben wij de ICTWaarborg Netwerk Events in het leven geroepen. 

Doel van deze events is om nieuwe mensen en bedrijven uit de branche te ontmoeten, kennis met hen te delen en uw netwerk te vergroten. Deze drie elementen (samenwerking, netwerken en kennisdeling) staan centraal tijdens de kleinschalige evenementen waarbij veel ruimte is voor persoonlijk contact.

We steken van wal…

Op vrijdag 28 juni 2024 vindt het ICTWaarborg Netwerk Event: Zeilen op het Markermeer plaats.  Het is een geweldige ervaring om te merken hoe een schip vooruit gaat wanneer de zeilen wind vangen. Zeilen met een klipper betekent een ontspannen zeilervaring met veel mogelijkheden om het onderlinge contact te versterken maar tegelijkertijd mag u de bemanning actief helpen met het besturen van deze grote schepen. 

We vertrekken vanuit de haven van het historische dorp Monnickendam en varen gelijk op het Markermeer. Wie wil mag actief aan de slag met het hijsen van de zeilen en ook het roer mag worden overgenomen. Met een beetje begeleiding stuurt u zelf het schip over het water! Uiteraard mag u ook gewoon ontspannen genieten van de omgeving. We sluiten de dag af met een lekkere BBQ. 

Het programma   

  • 13.30 uur     Ontvangst in Monnickendam
  • 14.00 uur     Zeiltocht over het Markermeer
  • 17.30 uur     BBQ
  • 19.00 uur     Einde programma

Voorwaarden

  • ICTWaarborg Netwerk Events is alleen toegankelijk voor ICTWaarborg-deelnemers uit de vakgroepen Automatiseerders, Webontwikkelaars, Detacheerders, Hostingbedrijven, Fabrikanten of Leveranciers. 
  • De evenementen zijn bestemd voor bestuurders, beslissers, eigenaren en/of eindverantwoordelijken binnen de organisatie.
  • Per organisatie kan voor dit evenement één persoon ingeschreven worden. Een inschrijving staat op naam en is niet overdraagbaar. 
  • Het aantal plaatsen is beperkt. Indien er meer inschrijvingen zijn dan beschikbare plaatsen dan wordt er geloot onder alle inschrijvingen. U hoort uiterlijk 1 week voorafgaand aan het evenement of u ingeloot bent. 
  • Doel van het evenement is netwerken. Middels het inschrijven voor het evenement geeft u toestemming tot het delen van uw gegevens (bedrijfsnaam, naam) met deelnemende partners. 
  • Dit evenement is een kostbare aangelegenheid en het aantal plaatsen is beperkt. Wij maken graag zo veel mogelijk deelnemers blij. Vandaar dat inschrijving voor het evenement niet vrijblijvend is, wij rekenen op uw aanwezigheid. Annulering van uw deelname is mogelijk tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement. Bij latere annulering of no-show zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten (€ 200,00) in rekening te brengen.

Aanmelden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

(Loading)

Join the community vanaf € 39,- per maand

Servicebedrijven (B2C):€ 39,- p/m
(web)winkels:€ 78,- p/m
Zakelijke dienstverleners:€ 117,- p/m
Partners€ 250,- p/m
Loading...