Rijd jij deze rally bomvol leuke en spectaculaire activiteiten als beste? De ICTRally, een initiatief van ICTWaarborg, is een uniek evenement in de ICT-Branche. ICTWaarborg zet hierbij in op Avontuur, Netwerken en Competitie.

De ICTRally, een initiatief van ICTWaarborg, is een uniek evenement in de ICT-Branche

’s Morgens verzamelen de bestuurders en navigators zich in onze briefingruimte voor het eerste deel van deze spectaculaire route. Jij beslist op dat moment of je gaat rijden of gaat navigeren. Vervolgens kom je aan op de volgende locatie en ontvang je het tweede gedeelte van de route.

Na een tijdje is het alweer tijd voor een heerlijke lunch om even bij te komen. Daarna gaan we weer snel verder, op naar de volgende locatie vol spektakel. Onderweg zie je de mooiste dingen en verzamel je informatie om punten te verdienen. Tussendoor geniet je van bijzondere en spectaculaire activiteiten. Met als afsluiting de prijsuitreiking onder het genot van een heerlijk hapje & drankje.

5 november | 13:00 – 17:30 uur

Over de Rally

De ICTRally is hét event waar volop kansen zijn om te netwerken tijdens leuke, spectaculaire activiteiten met een spel-en winnaarselement. Het evenement staat garant voor een geheel verzorgde dag met volop netwerk-mogelijkheden op unieke locaties.

Snelheid of tijd is niet het doel van de ICTRally, autorijden, avontuur, plezier, gezelligheid, volop netwerkmogelijkheden en teambuilding wel! Maar natuurlijk moet er wel een uitdaging zijn om het leuk te maken. Daarom kunnen onderweg proeven en andere uitdagingen verwacht worden waarmee punten verdient kan worden. Verwacht niet teveel rijvaardigheidstesten, ook de “rijproeven” doen we bij de ICTRally anders dan andere rally’s. Aan het eind van de dag is de Equipe met de meeste punten de winnaar.

Rijder en Bijrijder zullen tijdens deze dag volledig verzorgd worden.

Loading...