• Volg ons op social media

 • De Business club van ICTWaarborg is de actiefste club uit onze branche

  De Club organiseert interessante, gezellige bijeenkomsten, trainingen, events en netwerkdagen.

  Allemaal met een verschillend karakter en op een verrassende locatie. De sfeer tijdens de meetings is informeel, zakelijk en gezellig.

  Business Club Members

  Welkom nieuwe partner Yezzer

  Mag Yezzer jouw extra slot op de deur zijn 

  De verregaande digitalisering van onze wereld is een feit, de leden van ICTWaarborg weten dit natuurlijk als geen ander. Wat jullie niet weten is dat er een klein eilandje is waar dat niet gebeurd: de verzekeringswereld. Daar dacht Yezzer anders over. Bij ons geen adviseur in pak en worddocumenten via de e-mail. Maar online voor de ondernemer die zelf wel weet wat goed voor hem of haar is.

  Recent Nieuws

  ICTWaarborg TV

  We geloven dat door kennis te delen, inspirerende sessies en netwerkevents te organiseren, we samen werken aan een sterke digitale sector.
  Onze leden, van grote (internationale) spelers, tot middelgrote en kleine ondernemingen vormen het uitgangspunt van onze focus: het samenbrengen van onze deelnemers. ICTWaarborg staat altijd klaar voor haar deelnemende bedrijven met advies en ondersteuning op Juridische, – Marketing en HR-gebied. ICTWaarborg- De naam achter dé ICT community van Nederland.

  Quote van de dag

  “ICTWaarborg is voor ons een belangrijke partner (brancheorganisatie). Het gebruik van hun juridische en personele documenten besparen ons veel tijd en juridische checks. Ze organiseren veel en interessante netwerkevents waar we ook onze contacten in de branche op een leuke en leerzame manier kunnen verstevigen. Zo bezoeken wij masterclasses en hebben we met veel plezier meegedaan aan de ICT Cup en de ICT Rally.”

  Tony Johnson, Lemontree