De Business club van ICTWaarborg is de actiefste club uit onze branche

De Club organiseert interessante, gezellige bijeenkomsten, trainingen, events en netwerkdagen.

Allemaal met een verschillend karakter en op een verrassende locatie. De sfeer tijdens de meetings is informeel, zakelijk en gezellig.

Business Club Members

Recent Nieuws

ICTWaarborg TV

We geloven dat door kennis te delen, inspirerende sessies en netwerkevents te organiseren, we samen werken aan een sterke digitale sector.
Onze leden, van grote (internationale) spelers, tot middelgrote en kleine ondernemingen vormen het uitgangspunt van onze focus: het samenbrengen van onze deelnemers. ICTWaarborg staat altijd klaar voor haar deelnemende bedrijven met advies en ondersteuning op Juridische, – Marketing en HR-gebied. ICTWaarborg- De naam achter dé ICT community van Nederland.

Waarom ik kies voor ICTWaarborg?

“ICTWaarborg is voor ons een belangrijke partner (brancheorganisatie). Het gebruik van hun juridische en personele documenten besparen ons veel tijd en juridische checks. Ze organiseren veel en interessante netwerkevents waar we ook onze contacten in de branche op een leuke en leerzame manier kunnen verstevigen. Zo bezoeken wij masterclasses en hebben we met veel plezier meegedaan aan de ICT Cup en de ICT Rally.”

Tony Johnson, Lemontree