• Volg ons op social media

 • De Business club van ICTWaarborg is de actiefste club uit onze branche

  De Club organiseert interessante, gezellige bijeenkomsten, trainingen, events en netwerkdagen. Allemaal met een verschillend karakter en op een verrassende locatie. De sfeer tijdens de meetings is informeel, zakelijk en gezellig.

  Business Club Members

  Business Club Member Barracuda

  Business Club Member Barracuda organiseert een Webinar over Data Backup en Cloud Productivity: Making Microsoft 365 work for you.

  Bescherm de kritieke communicatie en gegevens in uw Teams, Outlook, SharePoint en andere Office 365-applicaties, terwijl u het beste van Microsoft 365 aan uw organisatie levert. Sluit u aan bij beveiligingsexperts van Microsoft en Barracuda voor de nieuwste details en best practices over Microsoft 365-productiviteitstools en het maken van back-ups van uw Microsoft 365-applicaties. Kijk zelf hoe de gegevens die in uw omgeving zijn gemaakt, kunnen worden beschermd en beveiligd. Schrijf u in voor dit webinar en ontdek: 
  – De impact van het toenemende gebruik van Microsoft 365 Productivity tools 
  – De behoefte aan een back-upoplossing van een derde partij .

  Live online op 19 Januari om 11:00 uur (duur van ongeveer 1 uur).
  Data Backup en Cloud Productivity: Making Microsoft 365 work for you
  Gepresenteerd door: Chris Hill, RVP Public Cloud en Charlie Smith, CS Engineer bij Barracuda & Mike Martin, Technical Evangelist bij Microsoft.

  Tech Academy Benelux – 3 t/m 5 februari 2021

  Breid uw Cybersecurity-kennis uit met de gratis Barracuda Tech Academy Benelux. Op 3, 4 en 5 februari organiseert Barracuda een driedaagse Academy om u te helpen uw technische Barracuda-kennis uit te breiden.

  Registreer hier

  “ICTWaarborg is voor ons een belangrijke partner (brancheorganisatie). Het gebruik van hun juridische en personele documenten besparen ons veel tijd en juridische checks. Ze organiseren veel en interessante netwerkevents waar we ook onze contacten in de branche op een leuke en leerzame manier kunnen verstevigen. Zo bezoeken wij masterclasses en hebben we met veel plezier meegedaan aan de ICT Cup en de ICT rally.

  Tony Johnson, CEO Lemontree

  Events

  Loading

  Virtueel kennis opdoen

  Nieuws

  Een impressie van onze Business Club

  Foto albums