• Volg ons op social media

 • De Business club van ICTWaarborg is de actiefste club uit onze branche

  De Club organiseert interessante, gezellige bijeenkomsten, trainingen, events en netwerkdagen. Allemaal met een verschillend karakter en op een verrassende locatie. De sfeer tijdens de meetings is informeel, zakelijk en gezellig.

  Business Club Members

  Business Club Member ALSO in the picture

  Business Club Member ALSO is innovatief in tijden waar fysiek netwerken en kennis opdoen niet mogelijk is. Distributeur Also houdt namelijk zijn tweede virtuele beurs van het jaar op donderdag 29 oktober 2020.

  De focus van Spotlight, zoals het evenement wordt genoemd, zal liggen op cloud en oplossingen. Het evenement, dat volledig op Microsoft Teams wordt ingericht, zal bestaan uit webinars, paneldiscussies en gesprekken met experts. Er zijn zelfs plannen voor een ‘schoonheidswedstrijd’ waarbij kleinere isv’s de mogelijkheid krijgen om hun apps te presenteren aan de bezoekers in een vijf minuten durende elevator pitch. Bedrijven zoals Microsoft en Adobe maar ook lokale isv’s nemen deel aan het event.

  “ICTWaarborg is voor ons een belangrijke partner (brancheorganisatie). Het gebruik van hun juridische en personele documenten besparen ons veel tijd en juridische checks. Ze organiseren veel en interessante netwerkevents waar we ook onze contacten in de branche op een leuke en leerzame manier kunnen verstevigen. Zo bezoeken wij masterclasses en hebben we met veel plezier meegedaan aan de ICT Cup en de ICT rally.

  Tony Johnson, CEO Lemontree

  Events

  Loading

  Virtueel kennis opdoen

  Nieuws

  Een impressie van onze Business Club

  Foto albums