• Vakgroepen

  ICTWaarborg kent verschillende vakgroepen waarbij het bedrijf kan worden ingedeeld: Zakelijke dienstverleners, (web)winkel en Servicebedrijf. Natuurlijk is het mogelijk dat de deelnemer bij verschillende vakgroepen is ingeschreven. 

  Zakelijk dienstverlener

  Onderscheidend vermogen in de zakelijke markt, dat biedt ICTWaarborg. Misschien net het verschil tussen uw offerte en die van een concurrent. ICTWaarborg ontwikkelt juridische documenten voor zakelijke dienstverleners, SLA’s, inkoopvoorwaarden en algemeen geaccepteerde algemene voorwaarden. Wanneer u zelf algemene voorwaarden heeft laten opstellen zal de (potentiële) klant ze kritisch bekijken. Wanneer u algemene voorwaarden van de brancheorganisatie hanteert zal een klant deze eerder probleemloos accepteren. Natuurlijk doet ICTWaarborg nog meer voor haar deelnemers, zoals het organiseren van diverse thematische deelnemersdagen.

  (Web)winkel

  Schoenen laat je maken door een schoenmaker, dus waar koop je ICT-apparaten? Klanten verwachten een professioneel en betrouwbaar advies en bovendien verwachten ze een zorgeloze afhandeling. ICTWaarborg neemt zorgen weg bij de klant omdat ons logo voor kwaliteit en zekerheid staat. En mocht er toch iets niet helemaal naar wens gaan bij bij een gecertificeerde deelnemer, dan kan de klant bij de bemiddelingsservice van ICTWaarborg terecht. 

  Servicebedrijf

  Servicebedrijven aangesloten bij ICTWaarborg zijn betrouwbaar en hebben een professionele uitstraling. Onderscheidend in een dynamische markt. En gaat er iets mis bij een gecertificeerde deelnemer, dan kan de klant bij de bemiddelingsservice van ICTWaarborg terecht. 

  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 38,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 38,- p/m
  (web)winkels:€ 76,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 114,- p/m
  Fabrikanten en leveranciers:€ 114,- p/m

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl