Thuiswerk protocol

Veel werknemers worden momenteel door het coronavirus geadviseerd of zelfs verplicht om thuis te werken. Als werkgever wil je dit natuurlijk wel goed regelen. Wat verlang je van je werknemer wanneer deze thuis werkt? Hoe zit dat met de bereikbaarheid en met de beveiliging? Wij hebben een thuiswerk protocol opgesteld. Hierin worden alle zaken geregeld omtrent het thuiswerken. 

Het is goed om dit protocol in een personeelshandboek op te nemen, of bij gebreke daarvan, het protocol van toepassing te verklaren in de arbeidsovereenkomst. Bij huidige werknemers kun je het protocol ter hand stellen en de werknemers laten verklaren (schriftelijk) dat zij het protocol kennen en zich daarnaar zullen gedragen.

Deelnemers van ICTWaarborg kunnen dit thuiswerk protocol gratis downloaden via het Extranet.

Nog geen deelnemer? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ons bereiken via 088 77 300 73 of via info@ictwaarborg.nl

Privacyverklaring

Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met uw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het formulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database.

Lees hier onze privacy verklaring

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

Join the community vanaf € 37,- per maand

Servicebedrijven (B2C):€ 37,- p/m
(web)winkels:€ 74,- p/m
Zakelijke dienstverleners:€ 111,- p/m
Fabrikanten en leveranciers:€ 111,- p/m

Onze evenementen

Loading

Post- en vestigingsadres
Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail
Telefoon: 088 - 77 300 73
Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

E-mail: info@ictwaarborg.nl
Internet: www.ictwaarborg.nl