Meldpunt voor corona

Door de coronacrisis staat u als ondernemer voor allerlei uitdagingen. En door verschillende maatregelen maken leveranciers en overheden de situatie er niet makkelijker op. Als brancheorganisatie voor de ICT-branche zijn wij er voor u om het makkelijker te maken en u te helpen. U kunt contact opnemen met ons meldpunt bij problemen. Denk hierbij aan leveranciers die afspraken wellicht niet nakomen of beleid vanuit de overheid. Het meldpunt is te bereiken via het e-mailadres juridisch@ictwaarborg.nl.

Coronaloket

Wij helpen u graag:

Nog geen deelnemer?

Wij nemen zaken uit handen voor u. Zeker in deze tijd is het noodzakelijk alles op orde te hebben en antwoorden te krijgen op uw ondernemersvragen.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Of bel ons via 088 77 300 73.

Privacyverklaring

Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met uw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het formulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database.

Lees hier onze privacy verklaring

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.