Continuïteitsregeling

De Continuïteitsregeling biedt ICT-bedrijven nieuwe kansen. Hebben uw klanten u al benaderd met de vraag wat er gebeurt wanneer uw dienstverlening onverhoopt weg zou vallen? Dan heeft u nu een antwoord op hun vraag. Is deze vraag nog niet bij uw klant opgekomen? Dan is dit een mogelijkheid om dit proactief aan te bieden. Toon uw betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid en maak goede afspraken met uw partners en toeleveranciers middels een Continuïteitsregeling. Onze dienst Uw Continuïteitsregeling ondersteunt en faciliteert u hierbij.

De Continuïteitsregeling is een overeenkomst tussen een ICT-dienstverlener en zijn toeleveranciers en/of partners. De regeling is bedoeld om de klant meer zekerheid te bieden in het geval van een faillissement van de ICT-dienstverlener. Door deze overeenkomst kan de ICT-dienstverlening aan de klant, zoals Hosting, Serverbeheer en Standaard Software, namelijk nog drie maanden worden voortgezet, nadat de ICT-dienstverlener failliet is.

De klant ziet steeds zelf de grootste bedrijven omvallen en zoekt daarom naar een bedrijf dat iets heeft ingeregeld om continuïteit te kunnen bieden.

Bekijk de regelingen hier

Continuïteit
Met een Continuïteitsregeling laten ICT-bedrijven juridisch vastleggen dat, wanneer zij failliet zouden gaan op het gebied van hosting, serverbeheer en standaard software de dienstverlening voor hun klanten worden voortgezet. Zo bieden ICT-bedrijven unieke zekerheid aan (potentiële) klanten.
Zekerheid
Met de Continuïteitsregeling kunnen ICT-bedrijven zekerheid bieden aan hun klanten. De klant vraagt namelijk steeds vaker om een bewijs dat de continuïteit van hun ICT goed is geregeld. Wat gebeurt er bijvoorbeeld wanneer u als ICT-dienstverlener wegvalt? Wie zet bijvoorbeeld het serverbeheer voort?
Maatwerk
Naast de standaard Continuïteitsregeling voor Hosting, Serverbeheer en Standaard Software, leveren wij maatwerk voor meer complexere vraagstukken. Zoals bijvoorbeeld vraagstukken over Software- en applicatieontwikkeling of samenwerkende bedrijfsstructuren.

De klant vertrouwt op u  

Het succes van uw bedrijf is mede te danken aan het vertrouwen van uw klanten. Zij moeten erop kunnen vertrouwen dat u de continuïteit van uw diensten kunt waarborgen. De diensten die de klant afneemt, wilt hij of zij natuurlijk behouden in de toekomst.

Om deze zekerheid aan uw klanten te bieden, hebben onze juristen de continuïteitsregeling voor u opgesteld en helpen u met de implementatie ervan.

Continuïteit gewaarborgd

Wanneer de continuïteit van uw bedrijf bedreigd wordt door bijvoorbeeld een faillissement, ervaren uw klanten geen problemen en blijven beschikken over bijvoorbeeld hun website, applicaties en data.

Kosten

De eenmalige kosten bedragen € 995,-. 

Neem de Continuïteitsregeling af

(Loading)

Meer informatie? Neem dan contact met ons op via 088 77 300 73.

Join the community vanaf € 39,- per maand

Servicebedrijven (B2C):€ 39,- p/m
(web)winkels:€ 78,- p/m
Zakelijke dienstverleners:€ 117,- p/m
Partners€ 250,- p/m
Loading...