• Volg ons op social media

 • Masterclass

  Als deelnemer van ICTWaarborg profiteert u van veel voordelen. Eén van deze voordelen is de mogelijkheid tot het bezoeken van onze Masterclasses. Leer alle ins- en outs over uiteenlopende onderwerpen. 

  Masterclasses

  De Masterclasses worden gehouden in een groep van maximaal 8 personen. Tijdens de masterclass is er voldoende ruimte om uw eigen zorgen / vragen ter sprake te brengen. Onze Juristen nemen voorafgaand aan de Masterclass contact op met de aangemelde bezoekers zodat de Masterclass qua inhoud afgestemd is op de bezoekers. Een exclusieve mogelijkheid om uw kennis op verschillende onderwerpen te verrijken.

  Tijden en locatie 

  De Masterclasses zijn gepland buiten de file’s om namelijk van 11:00 uur tot 14:00 uur. Een lunch is hierbij inbegrepen. De locatie is ICTWaarborg, Tasveld 1A, 3417 XS Montfoort.

  Kosten 

  De kosten om deze Masterclass te volgen bedragen € 220,- excl. BTW per persoon. Bij meer dan 4 aanmeldingen voor een Masterclass (per persoon) ontvangt u korting en betaalt u € 180,- per Masterclass. De 2e aanmelding van uw bedrijf ontvangt 50% korting.

  Er kunnen maximaal 8 personen per Masterclass aanwezig zijn. U ontvangt een certificaat na het volgen van de Masterclass.

  *om gebruik te maken van onze extra diensten dient u deelnemer te zijn bij ICTWaarborg. Klik hier om aan te sluiten

  Masterclass op locatie

  Onze juristen geven ook masterclasses bij u op locatie. Wilt u hier meer informatie over? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

  Deelnemen aan de Masterclass?

  Vul onderstaand formulier in of bel naar 088 – 77 300 73. 

  Privacyverklaring

  Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met uw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het formulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database.

  Lees hier onze privacy verklaring

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 36,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 36,- p/m
  (web)winkels:€ 72,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 108,- p/m
  Fabrikanten en leveranciers:€ 108,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl