ICTWaarborg Live #5

ICTWaarborg Live is een uniek kennisprogramma binnen de ICT branche, waarbij we met verschillende ondernemers en bedrijven aan tafel zitten. We bespreken verschillende (ICT) onderwerpen.

Kijkers inspireren met de nieuwste ontwikkelingen op ICT vlak en innovaties laten zien, maar ook kennisoverdracht zijn focuspunten voor het programma. Bij ICTWaarborg Live schuiven tijdens iedere aflevering dé hoofdrolspelers uit de ICT-branche aan. We geven u de mogelijkheid om mee te praten over de afgelopen periode, maar ook over de toekomst en wat uw verwachtingen zijn.

Benieuwd naar de eerste uitzendingen? Bekijk ze via deze link.

Programma 14 januari 2021

Elke aflevering behandelen wij een ander onderwerp en hebben we een thema. Ransomware, hackpogingen en andere vormen van cybercrime halen vrijwel dagelijks het nieuws. Tijdens deze aflevering bespreek ik met twee experts de uitdagingen waarmee we te maken hebben nu cybersecurity met de dag belangrijker wordt.

Waarom kijken?

- U heeft geen reistijd, u kunt namelijk vanaf uw (thuis)werkplek live inschakelen

- Insight over de ontwikkelingen binnen de ICT-branche

- Up-to-date informatie

- Verschillende experts aan het woord

Experts 14 januari:

- Petra Oldengarm | Leiding bij Cyberveilig Nederland.
Tot maart 2018 was Petra Oldengarm Director Cybersecurity bij Hoffmann en is al jaren actief in het werkveld van de informatiebeveiliging. Met Petra gaan we het hebben over het vergroten van het bewustzijn en de gevolgen van datalekken. Verder bespreken we de doelen van Cyberveilig Nederland en het tekort van geschoolde 

Cyberveilig Nederland is de belangenvereniging van de cybersecurity sector. Doel van Cyberveilig Nederland is de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten en daarnaast de kwaliteit en transparantie binnen de groeiende cybersecurity sector te verhogen. Cyberveilig Nederland is in juni 2018 opgericht en vertegenwoordigt inmiddels een ruime en groeiende achterban van cybersecurity dienstverleners.

- Dave Maasland | CEO bij ESET
ESET is één van de dienstverleners die lid is van Cyberveilig Nederland. Dave Maasland spreekt in deze aflevering over cybersecurity en de risico’s in Nederland, maar ook over de mogelijkheden die de digitale wereld biedt. Met zijn passie voor IT en technologie wil hij mensen enthousiasmeren en angst door onwetendheid wegnemen.

Al drie decennia lang helpt ESET mensen met het beschermen van hun digitale werelden. Van een klein, dynamisch bedrijf zijn ze uitgegroeid tot een wereldwijd merk met meer dan 110 miljoen gebruikers in 202 landen en gebieden. Veel dingen zijn veranderd, maar de kernaspiraties, filosofie en waarden zijn hetzelfde gebleven: het bijdragen aan een veiligere digitale wereld waar iedereen kan genieten van veilige technologie.

Op de hoogte blijven van dit programma? Abonneer je op ons YouTube kanaal

Ben jij of ken jij een fabrikant met een concreet product welke aansluit op de veranderde markt? Of heb je een duidelijke visie of toekomstperspectief die je met anderen wilt delen? Laat het ons weten via marketing@ictwaarborg.nl

Aanmelden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Privacyverklaring

Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met uw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het formulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database.

Lees hier onze privacy verklaring

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

Join the community vanaf € 37,- per maand

Servicebedrijven (B2C):€ 37,- p/m
(web)winkels:€ 74,- p/m
Zakelijke dienstverleners:€ 111,- p/m
Fabrikanten en leveranciers:€ 111,- p/m

Onze evenementen

Loading

Post- en vestigingsadres
Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail
Telefoon: 088 - 77 300 73
Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

E-mail: info@ictwaarborg.nl
Internet: www.ictwaarborg.nl