• Volg ons op social media

 • Netwerk event: Digitale Kookworkshop (VOL)

  Als brancheorganisatie zien en horen wij veel van wat er in onze branche gebeurt. Zo zien we dat samenwerking, netwerken en kennisdeling onmisbaar zijn om succesvol te zijn. Precies hiervoor hebben wij de ICTWaarborg Netwerk Events in het leven geroepen. 

  Doel van deze events is om nieuwe mensen en bedrijven uit de branche te ontmoeten, kennis met hen te delen en je netwerk te vergroten. Deze drie elementen (samenwerking, netwerken en kennisdeling) staan centraal tijdens de kleinschalige evenementen waarbij veel ruimte is voor persoonlijk contact.

  Digitale Kookworkshop 12 februari 2021

  Tijdens de digitale kookworkshop leert een echte chef je de fijne kneepjes van het vak. Tijdens de livestream kan iedereen elkaar zien en is er voldoende tijd om bij de kletsen met branchegenoten en culinaire vragen te stellen aan onze chef. Om 17:00 uur start de livestream en ga je aan de slag met een verrassend recept. De ingrediënten heb je inmiddels al in huis, want deze sturen wij vooraf naar je toe. Uiteraard kunnen je huisgenoten ook meedoen, je maakt het gerecht namelijk voor 4 personen. 

  Programma (globaal)

  16:45 uur tot 18:00 uur Digitale kookworkshop

  Kosten?

  Het Evenement is gratis te bezoekers voor deelnemers van ICTWaarborg. Aanmelden kan tot 2 februari 2021.

  Alle evenementen van ICTWaarborg zijn onder voorbehoud i.v.m. coronamaatregelen. Mocht het niet mogelijk zijn om elkaar fysiek te ontmoeten, zal het evenement online plaatsvinden of worden verschoven naar een nader moment. 

  Voorwaarden

  • ICTWaarborg Netwerk Events is alleen toegankelijk voor ICTWaarborg-deelnemers uit de vakgroepen Automatiseerders, Webontwikkelaars, Detacheerders, Hostingbedrijven, Fabrikanten of Leveranciers. 
  • De evenementen zijn bestemd voor bestuurders, beslissers, eigenaren en/of eindverantwoordelijken binnen de organisatie.
  • Per organisatie kan één persoon ingeschreven worden. Een inschrijving staat op naam en is niet overdraagbaar. 
  • Het aantal plaatsen is beperkt. Indien er meer inschrijvingen zijn dan beschikbare plaatsen dan wordt er geloot onder alle inschrijvingen. U hoort uiterlijk 3 weken voorafgaand aan het evenement of u ingeloot bent. 
  • Doel van het evenement is netwerken. Middels het inschrijven voor het evenement geeft u toestemming tot het delen van uw gegevens (bedrijfsnaam, naam, e-mailadres en telefoonnummer) met deelnemende partners. 
  • Dit evenement is een kostbare aangelegenheid en het aantal plaatsen is beperkt. Wij maken graag zo veel mogelijk deelnemers blij. Vandaar dat inschrjving voor het event niet vrijblijvend is, wij rekenen op uw aanwezigheid. Annulering van uw deelname is mogelijk tot 14 dagen voorafgaand aan het event. Bij latere annulering of no-show zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten (€ 200,00) in rekening te brengen.

  Aanmelden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

  Privacyverklaring

  Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met uw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het formulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database.

  Lees hier onze privacy verklaring

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 36,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 36,- p/m
  (web)winkels:€ 72,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 108,- p/m
  Fabrikanten en leveranciers:€ 108,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl