• Gratis Masterclass Cybersecurity

  Gepubliceerd: november 4, 2019

  Wij kijken met u terug op het afgelopen jaar en bespreken wat er allemaal is veranderd. Welke impact heeft veranderende wetgeving op uw bedrijf gehad en hoe kunt u hier het beste mee om gaan? Wij bespreken met u waar u zoal rekening mee dient te houden en geven u tips om geheel juridisch zonder risico te ondernemen. 

  Hieronder een toelichting van de sprekers en onderwerpen:

  Mevrouw mr. M.A.H. (Marloes) Wijnholds

  Marloes Wijnholds neemt u mee in de recente gebeurtenissen rondom de AVG, wat is er het afgelopen jaar gebeurd, wat is de stand van zaken en heeft iedereen zijn zaakjes op orde? Daarnaast bespreekt zij de stand van zaken betreffende de e-Privacy Verordening en komt het onderwerp datalekken aan bod.

  Chris Montijn, cyber expert

  Chris neemt onze bezoekers mee in het onderwerp Cybersecurity en de ICT-er. Welke maatregelen dien je als ondernemer te moeten nemen? Wat voorconsequenties kan dit met zich meebrengen voor zowel de ondernemer als leverancier. Daarnaast vertelt Chris alles over Cybersecurity, want dit is meer dan techniek. Tevens deelt hij eigen inzichten uit klantervaringen en schiet hij een onderwerp ter discussie aan onze deelnemers. Deze sessie is dus zowel informatief als interactief. 

  Tijden

  Wij starten deze Masterclass om 13:00 uur en zullen omstreeks 16:00 uur afsluiten met een netwerkborrel. 

  Locatie

  ICTWaarborg
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  U kunt op onze locatie gratis parkeren. 

  Aanmelden

  Aanmelden is geheel gratis!
  Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! Maximaal 1 persoon per bedrijf.

  Deelnemers van ICTWaarborg verwelkomen wij graag op 18 november.
  Niet deelnemers van ICTWaarborg verwelkomen wij graag op 21 november.

  Beschikt u niet over inloggegevens voor ons Extranet? Stuur dan een e-mail naar laura@ictwaarborg met het verzoek om u aan te melden voor de gratis Masterclass Cybersecurity. 


  Categorie├źn: Nieuws