Gratis webinar van partner Itscope: Hoe u uw IT in- en verkoop snel en eenvoudig kunt automatiseren

U heeft eindelijk dit belangrijke project gewonnen, maar wilt graag een mooie aantrekkelijke staffelprijs van uw distributiepartner? Of uw klant vraagt om een zeer scherpe offerte, bij voorkeur dezelfde middag nog? 

Dit zijn allemaal situaties waar elke reseller en elke automatiseerder bijna dagelijks mee te maken krijgt. De prijzen moeten zakken, de verzending moet sneller en de eisen van de klant aan de productspecificaties worden steeds hoger. 

Wij laten u zien hoe u deze situaties snel en eenvoudig meester kunt worden!

In deze webinar leert u…

… hoe u passende oplossingen kunt gebruiken voor alle uitdagingen in de dagelijkse praktijk

… hoe u uw inkoop- en verkoopprocessen op de verschillende afdelingen kunt automatiseren en vereenvoudigen

… hoe u toegevoegde waarde kunt creëren voor uw klanten en tegelijkertijd uw eigen omzet kunt verhogen.

Het ICT-platform van ITcope is er voor alle Europese automatiseerders en resellers die hun inkoop- en verkoopprocessen willen vereenvoudigen, verbeteren en vooral ook versnellen.

Al meer dan 7.800 resellers regelen regelmatig hun ICT-aankopen via ITscope. Met goede reden: ITscope biedt dagverse en vaak ook realtime prijs- en voorraad overzichten van meer dan 370 leveranciers in de ICT-branche, aangevuld met handige digitale tools voor het optimaal op elkaar afstemmen van verkoop- en inkoopprocessen; en dit allemaal met een SingleSignOn!

Rechtstreeks inkopen bij meer dan 370 leveranciers in Europa

Doorzoek meer dan drie miljoen ICT-artikelen bij 370 leveranciers in heel Europa en zie in één oogopslag de prijzen en de beschikbaarheid in real time. 

Automatische slimme inkoop optimalisatie

ITscope verdeelt uw bestelling automatisch naar de door u gewenste leveranciers, rekening houdend met uw individuele inkoopvoorwaarden, verzendkosten, minimale hoeveelheid toeslagen, ect.

Bestelling automatiseren

Met één verbinding, automatisch bestellen bij meer dan 40 distributeurs en direct een reactie ontvangen. Dat kan allemaal dankzij onze EDI koppelingen.

Directe integratie in uw ERP-Systeem

Eindelijk, geen typewerk meer! Via de API van ITscope importeert u automatisch uitgebreide productgegevens rechtstreeks in uw ERP-systeem – netjes gestructureerd en onderhouden door ons. Zo blijft uw ERP altijd schoon en worden vervolgstappen zoals offertes en boekhouding of overdracht naar de online shop voor u een kinderspel.

Webinar gemist? Bekijk deze gratis terug en ontdek hoe u in een handomdraai uw in- en verkoop flexibel, automatisch en zeer eenvoudig kunt opzetten: 
Kijk webinar terug


Loading...