• Maak kennis met X2com

  Gepubliceerd: januari 23, 2023

  Op zoek naar slimme, flexibele en veilige ICT en telefonie oplossingen? Kies dan voor X2com. We helpen je om je organisatie naar een hoger niveau te tillen met als doel meer omzet met een stabiele en optimale dienstverlening. Dit doen we door met je mee te gaan naar je klanten en door eindgebruikers te koppelen aan jou als partner van X2com. 

  Daarnaast zorgt ons gebruiksvriendelijke portaal ervoor dat je binnen enkele minuten diensten kunt activeren en heb je altijd een duidelijk overzicht van al jouw klanten. We leiden je medewerkers op en onze deskundige mensen staan altijd voor je klaar! Dit jaar viert X2com haar 15-jarig bestaan, wij zijn dus al 15 jaar jouw stabiele partner op het gebied van telefonie in internet. Wij zijn zeker geen eendagsvlieg en weten waar we over praten! 

  De ontwikkelingen binnen telecom en internet gaan steeds sneller en je klanten verwachten de beste oplossingen om voorbereid te zijn op de toekomst. Het bedenken en faciliteren van slimme oplossingen is precies wat wij doen. Al 15 jaar! Dus ben je op zoek naar een partij met ervaring, die naar je luistert en jouw klanten van slimme, flexibele en veilige ICT oplossingen voorziet, dan ben je bij X2com aan het juiste adres. 

  Je kunt altijd op ons vertrouwen. Niet alleen door onze dienstverlening, maar ook door onze persoonlijke benadering en de focus op onze partners. Sinds 2008 bouwen we succesvolle partnerschappen op door middel van onze persoonlijke aanpak en uitgebreide ondersteuning. Wij geloven dat succesvol partnerschap begint bij een sterke basis, waarbij synergie en een beetje plezier niet mogen ontbreken. Wij nemen de tijd om ├ęcht naar je te luisteren en denken graag met jou mee. Met onze jarenlange kennis in combinatie met onze state-of-the-art soft- en hardware bedenken we oplossingen die ver vooruitlopen op de markt. 

  Platform (Portal)

  Met de gebruiksvriendelijke en personaliseerbare portal van X2com heb jij de volledige controle over jouw klantportfolio en heb je alle benodigde informatie direct binnen handbereik. In de portal vind je niet alleen belangrijke documenten zoals producthandleidingen en ondersteunende sales documenten, maar kan je bijvoorbeeld ook nummers porteren en modem checks uitvoeren. Wij bieden jou hiermee een werkomgeving die jou alle handvatten biedt om zelfstandig aan de slag te gaan.

  Eigen development

  De stabiliteit en constante ontwikkeling van ons netwerk is bij X2com een vereiste. Daarom is ons netwerk volledig in eigen beheer en draait het op onze eigen software en hardware. Hierdoor zijn we compleet zelfstandig en kunnen we onze diensten snel ontwikkelen naar de wensen van onze partners en eindgebruikers.   

  Support
  Ons zeer deskundige supportteam is staat voor jou klaar. Het team helpt jou klaar te stomen om aan de slag te gaan met onze producten en diensten door middel van o.a. trainingen en handleidingen. Loop je tegen uitdagingen aan? Geen zorgen, want wij nemen graag de tijd voor je en bieden support waar je het nodig hebt. Bovendien is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar. Bij X2com gaan we net een stapje verder.

  X2academy

  In de X2academy vind je alles om goed beslagen ten ijs te komen bij jouw klanten. Op commercieel, maar ook op technisch vlak vind jij hier prijslijsten, brochures, dienstbeschrijvingen en producttrainingen. 

  Onze diensten

  X2connect

  Met de X2connect internetverbindingen van X2com wordt een sterke basis gelegd om diensten van hoge kwaliteit te kunnen leveren die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar moeten zijn. Wij bieden hierbij verscheidene opties aan, afhankelijk van de oplossing en snelheid die de eindgebruiker zoekt.

  X2voip

  Ben je op zoek naar een veilig en betrouwbaar trunking platform met ingebouwde functionaliteiten en integratiemogelijkheden? Kijk dan niet verder dan X2voip, onze Voice over IP oplossing. X2voip kan eenvoudig en zonder grote gevolgen worden aangesloten bij ieder bedrijf. 

  X2desk

  X2desk is een uiterst complete, geavanceerde en gebruiksvriendelijke virtuele telefooncentrale, geschikt voor zowel grote als kleine organisaties. X2desk is een bewezen oplossing met duizenden tevreden gebruikers. 

  X2nexxt

  Met X2nexxt beschik je over een moderne hosted telefooncentrale, gebaseerd op het gerenommeerde ClearVox Nexxt platform. X2nexxt biedt een uiterst personaliseerbare en uitgebreide oplossing aan om belverkeer af te handelen, precies zoals jij wilt. 

  X2mobile

  Met X2mobile zijn eindgebruikers overal en altijd bereikbaar. Het maakt niet uit waar ze zich bevinden, want alle functies van X2mobile worden wereldwijd ondersteund. Ben je op zoek naar een betrouwbare, flexibele en schaalbare oplossing? X2mobile maakt gebruik van het best geteste mobiele netwerk van Nederland en is maandelijks opzegbaar.

  ClearVox

  Compleet, up-to-date en gebruiksvriendelijk! Naast optimale bereikbaarheid, vinden wij dat een telefooncentrale van alle functionaliteiten voorzien dient te zijn die het de ondernemer net iets makkelijker maakt. Door de ultiem gebruiksvriendelijke software, zijn de mogelijkheden eindeloos en heb jij de touwtjes in handen! ClearVox Nexxt is verkrijgbaar in on-premise en hosted varianten. 

  Dus: daarom X2com!

  • Persoonlijke channel manager die met je meedenkt
  • Ondersteuning bij offerte trajecten
  • Een support team dat altijd voor je klaar staat
  • Wij ontwikkelen onze diensten in eigen beheer in samenspraak met onze partners en eindgebruikers
  • 24/7 toegang tot onze gebruiksvriendelijke en Nederlandstalige portal 
  • Ondersteuning bij marketing en sales  

  Benieuwd naar wat we precies voor jou kunnen betekenen? Lees verder, ontdek meer over onze diensten en neem contact met ons op voor een lekker kopje koffie.

  Partnercontact/Sales
  Tel: 088 889 22 44
  sales@x2com.nl


  Categorie├źn: Nieuws