• Mag Yezzer jouw extra slot op de deur zijn

  Gepubliceerd: maart 30, 2021

  De verregaande digitalisering van onze wereld is een feit, de leden van ICTWaarborg weten dit natuurlijk als geen ander. Wat jullie niet weten is dat er een klein eilandje is waar dat niet gebeurd: de verzekeringswereld. Daar dacht Yezzer anders over. Bij ons geen adviseur in pak en worddocumenten via de e-mail. Maar online voor de ondernemer die zelf wel weet wat goed voor hem of haar is. 

  Ons aanbod voor jullie

  Het kan heel simpel zijn: gebruik ons eens om te kijken of je alle verzekeringen hebt, maar ook of je een beter aanbod kan krijgen. Je weet namelijk prima wat je wat je wilt in een verzekering. Vul bij ons die gegevens in en wie weet vind je iets dat beter bij je verzekeringswensen past. 

  Speciaal voor ICTWaarborg-leden hebben we het volgende:

  Ons aanbod voor jullie klanten

  En nu wordt het hopelijk nog interessanter voor jullie. We willen namelijk kijken of we samen embedded insurance distribution van de grond kunnen krijgen. Drie lastige woorden waarmee we willen vragen of jullie ons willen voorstellen bij jullie klanten zodat we er samen profijt van hebben.  

  Een product of dienst kan namelijk nog zo veilig zijn maar het kan toch, bijvoorbeeld, door menselijk handelen te kraken of te gijzelen zijn. Hebben jullie ze geadviseerd om bij ons een cyberverzekering te nemen, staan we er samen voor jullie klant. Zie ons als extra slot op de deur!

  Interesse? Neem dan contact met ons op via info@yezzer.nl. We leggen je dan graag meer uit. 


  Categorieën: Nieuws