Wij zijn per direct op zoek naar een Marketing medewerker die onze branche kan informeren over jouw vak, marketing!

Krijg jij energie van het delen van jouw kennis door het geven van presentaties, Masterclasses en trainingen? Vind jij het leuk om te presenteren, zowel online als offline en schrijf jij graag (commerciële) teksten om jouw marketingkennis te delen? Dan zoeken wij jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een Marketing medewerker die onze branche kan informeren over jouw vak, marketing!

Even voorstellen
Wij zijn ICTWaarborg – De ICT Community van Nederland. Al meer dan 15 jaar inspireren, ondersteunen en brengen wij ICT-ondernemers bij elkaar. Ons team zet zich dagelijks in voor de belangen van onze deelnemers en ondersteunen onze deelnemers met ondernemerszaken. Wij zijn een organisatie die volop in ontwikkeling is, er is veel eigen initiatief en genoeg mogelijkheden tot het inbrengen van ideeën en het uitwerken hiervan.

Wat ga je doen?
Je geeft regelmatig trainingen, Masterclasses en presentaties. Daarnaast ben je hét gezicht van ons YouTube kanaal en presenteer je diverse programma’s. Ook zorg je met regelmaat voor nieuwe blogs, nieuwsbrief artikelen en andere (commerciële) teksten over marketingzaken. Je signaleert behoeften uit de branche en speelt hierop in om kansen voor sales te ontwikkelen. Ook help je onze deelnemers met marketingvraagstukken. Kortom, je deelt jouw marketingkennis met onze branche.

Dit neem jij mee
Een relevante opleiding (in bijvoorbeeld marketing/communicatie), positieve energie, een leergierige instelling en communicatieve/presentatie vaardigheden. Je wordt gekenmerkt als een echte aanpakker en kan meerdere ballen tegelijk in de lucht houden. Je hebt kennis van marketing en deelt jouw kennis dan ook graag. Je hebt verschillende certificaten op zak, je denkt commercieel en hebt drive om ICTWaarborg te laten groeien.

Wat krijg je ervoor terug?

  • 32/40 uur werkplezier
  • Een leuke, uitdagende functie met veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng
  • Een goed salaris, 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen en een reiskostenvergoeding
  • Regelmatig borrels, teamuitjes, gezellige etentjes en deelnemersevenementen

Hebben we een match? Dan maken wij graag kennis met je!

Neem hiervoor contact op met Laura Schalij via 088 77 300 71 of via laura@ictwaarborg.nl

Join the community vanaf € 39,- per maand

Servicebedrijven (B2C):€ 39,- p/m
(web)winkels:€ 78,- p/m
Zakelijke dienstverleners:€ 117,- p/m
Partners€ 250,- p/m
Loading...