Wij zijn per direct op zoek naar een marketeer

Als Marketeer ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van onze dienstverlening en die van onze deelnemers. Ben jij een enthousiaste marketeer en houd je van de vrijheid om als marketeer onze organisatie op de kaart te zetten? Lees dan snel verder!

Even voorstellen

Wij zijn ICTWaarborg – De ICT Community van Nederland. Al meer dan 15 jaar inspireren, ondersteunen en brengen wij ICT-ondernemers bij elkaar. Ons team zet zich dagelijks in voor de belangen van onze deelnemers en ondersteunen onze deelnemers met ondernemerszaken. Wij zijn een organisatie die volop in ontwikkeling is, er is veel eigen initiatief en genoeg mogelijkheden tot het inbrengen van ideeën en het uitwerken hiervan.

Wat ga je doen?

Je gaat actief aan de slag met de marketing voor ICTWaarborg en het laten groeien van onze community. Je zorgt dat alles tip top in orde is en blijft. Je signaleert behoeften uit de branche en speelt hierop in om kansen voor sales te ontwikkelen. 

Daarnaast help je onze deelnemers met marketingzaken door onder andere het geven van presentaties, seminars en Masterclasses bij ons op kantoor (in corona-tijd online, buiten corona fysiek). Deze presentaties gaan natuurlijk over jouw vak, marketing, en niet over ICT-zaken.

Dit neem jij mee

Je bent zelfverzekerd en durft de leiding te nemen, je hebt een relevante opleiding (in bijvoorbeeld marketing/communicatie), positieve energie, een leergierige instelling en communicatieve vaardigheden.

Je wordt gekenmerkt als een echte aanpakker en kan meerdere ballen tegelijk in de lucht houden. Je hebt kennis van marketing en je zet een functie graag naar je eigen hand om het beste resultaat te behalen. Je hebt verschillende certificaten op zak, je denkt commercieel en hebt drive om ICTWaarborg te laten groeien. Daarnaast krijg je energie van het geven van Masterclasses omdat je graag jouw kennis op het gebied van marketing deelt.

Wat krijg je ervoor terug?

  • 32/40 uur werkplezier
  • Een leuke, uitdagende functie met veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng
  • Een goed salaris, 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen en een reiskostenvergoeding
  • Regelmatig borrels, teamuitjes, gezellige etentjes en deelnemersevenementen

Hebben we een match? Dan maken wij graag kennis met je!
Neem hiervoor contact op met Laura Schalij via 088 77 300 71 of via laura@ictwaarborg.nl

Join the community vanaf € 39,- per maand

Servicebedrijven (B2C):€ 39,- p/m
(web)winkels:€ 78,- p/m
Zakelijke dienstverleners:€ 117,- p/m
Partners€ 250,- p/m
Loading...