Mogen wij ons even voorstellen?

Pensioen & Lijfrente Advies Nederland (PLAN) helpt leden van ICTWaarborg met het starten en beheren van en communiceren over de pensioenregeling voor haar medewerkers. 

Ook kun je bij ons terecht als ondernemer zelf voor het treffen van een passende regeling. Het maakt daarbij niet uit of je IB-ondernemer of DGA bent.

Veel ondernemers en medewerkers vinden pensioen lastig. Daarom is het fijn om hiervoor terecht te kunnen bij een onafhankelijk en  ervaren deskundige met kennis van de ICT-branche.

Onderscheidende arbeidsvoorwaarde

In de huidige markt van arbeidskrapte, zeker in de ICT-branche, is het aantrekken en behouden van goede medewerkers een hele uitdaging. Het aanbieden van een uitstekend salaris is dan meestal niet voldoende, ook een goede pensioenregeling wordt steeds belangrijker.

Bij de adviseurs van Pensioen & Lijfrente Advies Nederland kun je terecht voor het aanbieden van een marktconforme pensioenregeling. Ook kunnen wij de communicatie richting de medewerkers verzorgen.

Nieuwe pensioenwetgeving

Na vele jaren van overleg lijkt  nu eindelijk de Wet toekomst pensioenen  naar verwachting op 1 juli 2023 van kracht te worden. Dit betekent dat alle regelingen de komende jaren aangepast moeten worden aan de nieuwe wetgeving. 

Waarom kiezen voor Pensioen & Lijfrente Advies Nederland?

PLAN is in staat de complexe materie van een pensioenregeling begrijpelijk te maken. PLAN is bekend met ICT-branche en stelt de belangen van de onderneming voorop bij het tot stand brengen van een pensioenregeling. Daarnaast zijn wij  goed bereikbaar, flexibel en denken we in oplossingen.

Wil je meer informatie?

bellen               085-3018915

mailen              welkom@bijPLAN.nl

of kijk op          www.bijPLAN.nl

Je kunt ook rechtstreek contact opnemen met één van ons:                                       

Albert Jan van Zijl                                            
06 46 15 61 07                                                
Albertjan@bijPLAN.nl                                     

Willem van Weelden
06 55 33 27 72 
Willem@bijPLAN.nl


Loading...