• Volg ons op social media

 • Conceptronic introduceert nieuwe LOUNGE producten

  Gepubliceerd op 6 November, 2006 Van de onlangs aangekondigde LOUNGE Collection zijn de eerste producten nu beschikbaar. De komende maanden zal dat aantal stijgen naar 15 producten.

  Lounge’n’LISTEN Phone Sound
  De headset genereert stereogeluid van hoge kwaliteit en kan op een mobiele telefoon worden aangesloten1 (voor muziek en telefoongesprekken), gebruikt worden voor draadloze Skype™ gesprekken of om vanaf een PC of notebook naar muziek te luisteren d.m.v. de meegeleverde Bluetooth™ usb-adapter. Het bereik is ca. 30 meter2. De headset stopt automatisch de muziek als u een gesprek ontvangt, en zet het weer voort als het gesprek afgelopen is. Dankzij het sportieve nek-ontwerp is de Lounge’n’LISTEN Phone Sound erg handig tijdens het joggen of op reis.

  Lounge’n’LOOK Deskcam & Flexcam
  Met deze 2 nieuwe Conceptronic Lounge’n’LOOK webcams kunt u chatten, videogesprekken houden, communiceren en speciale momenten delen met wie u maar wilt via internet! Deze twee hoge kwaliteit 1,3 megapixel webcams brengen u dichter bij uw vrienden, familie en zakenrelaties dan ooit. Beide producten hebben een ingebouwde microfoon en zijn compatibel met alle messenger- en chatprogramma’s.

  Beide Louge’n’LOOK-webcams worden geleverd met software met een speciale functie voor het aanpassen van fotokaders. Met deze functie kunt u met beide camera’s veel plezier beleven. U kunt zelfs een kader aan uw foto toevoegen of een speciaal effect op uw webcam toepassen in uw voor webcam geschikte messenger programma.

  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 35,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 35,- p/m
  (web)winkels:€ 70,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 105,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl