• Volg ons op social media

 • Actebis officieel distributeur van Pelikan

  Gepubliceerd op 14 November, 2006 Actebis is vanaf heden officieel distributeur van Pelikan. Actebis is haar activiteiten steeds meer aan het uitbreiden in Retail (Shops en ketens), maar ook in de Office wereld. Hiermee speelt zij in op de wensen van haar klanten naar een groter supply aanbod. Voor wat betreft aftermarket cartridges is Pelikan een A-merk te noemen en past daarom uitstekend bij Actebis.

  Berrie Matse, European Sales Director van Pelikan Hardcopy. “In eerste instantie zijn we in gesprek geraakt omdat een gemeenschappelijk klant graag wilde dat Actebis onze producten aan hen levert. Gaandeweg de onderhandelingen kregen we beiden al snel het idee dat de samenwerking méér kansen biedt. Met name in het B2B segment zijn wij niet zo sterk met ons Pelikan label, terwijl we voor dat segment wel degelijk zeer aantrekkelijke producten aanbieden. Actebis heeft juist wel een stevige positie in dat segment. Volop mogelijkheden dus!”.

  Over Pelikan Hardcopy
  Pelikan Hardcopy International AG is een zelfstandige onderneming die innovatieve, kostenbesparende printer supplies produceert en verkoopt. Het uitgebreide assortiment van Pelikan Hardcopy omvat printer supplies voor inkjet-, laser- en matrixprinters, copiers, ttr faxmachines, calculators, kassa‘s en schrijfmachines.

  Pelikan Hardcopy is marktleider op de alternatieve markt voor printer supplies. De onderneming heeft in 12 Europese landen eigen vestigingen en een uitgebreid distributie netwerk. In de Research & Development laboratoria en productie plaatsen in Egg (Zwitserland), Turiff (Schotland), Kyjov (Tsjechië), Puchong (Maleisië) en Qiatou Zhen (China) houden specialisten zich dagelijks bezig met de kwaliteit van de Pelikan printer supplies. Pelikan Hardcopy heeft wereldwijd meer dan 1.100 medewerkers.

  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 35,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 35,- p/m
  (web)winkels:€ 70,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 105,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl