• Volg ons op social media

 • Bedrijfsversies Vista en Office 2007

  Gepubliceerd op 29 November, 2006 Als eerste ter wereld heeft Microsoft Nederland de bedrijfsversies van Windows Vista, Office 2007 en Exchange 2007 geïntroduceerd.

  Directeur Microsoft Nederland, Theo Rinsema, noemde de locatie van deze introductie geen toeval; "Rotterdam heeft het ondernemen in het bloed, dus daar hoort een introductie van nieuwe producten zoals Windows Vista, Office System 2007 en Exchange Server 2007 plaats te vinden".

  Samen met een twintigtal partners vierde Microsoft het heugelijke feit dat nu eindelijk Vista, Office en vanaf half december ook de nieuwe Exchange Server, klaar zijn om uitgerold te worden in Nederlandse bedrijven.

  Het centrale thema van de bijeenkomt was echter niet zozeer de nieuwe software maar de internationale concurrentiepositie van het Nederlandse bedrijfsleven en de manier waarop de Microsoft-producten, die positie kunnen verbeteren.

  Volgens Loek Hermans, voorzitter van MKB Nederland en één van de gastsprekers op de bijeenkomst, kunnen de nieuwe Microsoft-producten medewerkers in bedrijven beter toegang geven tot kennis die al voorhanden is, en door deze te combineren met kennis van anderen, helpen om te zetten in 'innovatieve producten'.

  Microsoft heeft samen met managementbureau Boer & Croon een methodiek ontwikkeld om de knelpunten van productiviteit binnen Nederlandse bedrijven en organisaties, in beeld te brengen. Deze Factor 4 Index is de afgelopen zes maanden bij een dertigtal Nederlandse organisaties en bedrijven uitgevoerd.

  Voorlopige resultaten wijzen erop dat vooral veel productiviteit verloren gaat doordat informatie binnen bedrijven niet op één centrale plek toegankelijk is. Ook ervaren veel medewerkers gebrek aan duidelijkheid over de visie van het management, de algemene houding ten opzichte van vernieuwing en verbetering en transparantie van organisatie en processen, als belangrijke struikelblokken voor het vergroten van de productiviteit per medewerker.

  Consumenten
  Windows Vista en Office 2007 zijn volgens Microsoft de meest innovatieve versies van deze producten ooit. Beide kennen bij de huidige introductie ook meer nieuwe functies dan welke voorgaande versie ook. Vooral van Windows Vista zijn de verwachtingen hoog, het moet ook de meest veilige versie van Windows zijn en kent daarvoor tal van nieuwe manieren om de computer en de gebruiker te beschermen.

  De officiële introductie van Windows Vista en Office 2007 voor de zakelijke gebruikers, is wereldwijd 30 november. Consumenten moeten tot 30 januari wachten, wanneer Microsoft de nieuwe producten ook echt in de winkels zal hebben liggen.

  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 35,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 35,- p/m
  (web)winkels:€ 70,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 105,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl