• Volg ons op social media

 • USRobotics breidt Courier Business Product Line uit

  Gepubliceerd op 29 November, 2006 USRobotics, een onderneming van Platinum Equity, heeft zijn Business Product line met vier Smart Switches uitgebreid. Het nieuws werd bekendgemaakt op GITEX 2006, de Gulf Information Technology Exhibition die verleden week in Dubai werd gehouden. USRobotics biedt nu keuze uit een 16, 24, en 48 Gigabit-port switch en een 24 10/100 ports met Power over Ethernet + 2 Gigabit ports. Deze switches sluiten aan op de andere Courier business class producten, zoals het Professional Access Point en de USR808200A Firewall/VPN/NAS router.

  "Onze nieuwe Smart Switches zijn ideaal voor het midden- en kleinbedrijf," zei Frank Sugino, Senior Product Manager bij USRobotics. "De switches bieden een niveau van beheersbaarheid, snelheid en eenvoud, zonder de complexiteit van volledige managed switches. Ze maken onze altijd groeiende zakelijke Courier productlijn completer."

  De lijn wordt uitgebreid met vier nieuwe Smart Switches: de USR997716 16-Port Gigabit Smart Switch, de USR997724 24-Port Gigabit Smart Switch, de USR997748 48-Port Gigabit Smart Switch en de USR997624 24-Port 10/100 PoE + 2-Port Gigabit Smart Switch.

  Elke switch voldoet aan de eisen van de gevorderde gebruiker, met betrekking tot de prestatie en beheersbaarheid, maar is ontworpen voor makkelijke installatie, beheer en uitbreiding. De 16, 24 of 48 auto-sensing 10/100/1000 Ethernet ports, herkennen de snelheid van de aangesloten apparaten en stemmen hierop automatisch af. Auto-switching Auto-MDI/MDIX) zorgt ervoor dat er geen cross-over kabels nodig zijn. De simpele web-based configuratie biedt ondersteuning aan VLAN, 802.1p QoS voor prioriteitswachtrijen, port trunking en mirroring, jumbo frames, broadcast storm control, en specifieke portconfiguraties.

  De USR997624 24-Port 10/100 PoE + 2-Port Gigabit Smart Switch levert dataconnectiviteit en gelijkstroom aan Ethernet apparaten in moeilijk te bereiken locaties. Het ondersteunt variabele stroominstellingen tot 15.4W per port, met een totale stroomdistributie van 170W. De USR997624 heeft ook twee gigabit ports voor extra high speed connectiviteit. Management features op de USR997624 ondersteunen PoE priority settings, zodat hoge prioriteit invoerapparaten als IP- telefoons en draadloze access points aanblijven staan in geval van onverwachts verlies van stroom. De PoE Smart Switch bevat ook stroom- en schakelingsbeveiliging.

  De USR805453A Professional Access Point is een krachtig draadloos access point (AP) met de beheer- en veiligheidseigenschappen, die door het midden- en kleinbedrijf worden geëist. Ideaal voor bedrijven die een high-performance draadloos netwerk willen inzetten. De AP bevat geavanceerde beheer- en monitoring mogelijkheden, krachtige beveiligingsopties, flexibele installatieprocedures en compatibiliteit met de 802.11b en 802.11g standaarden en snellere draadloze technologieën.

  De USR805453A maakt het mogelijk netwerkbeheerders en bedrijfseigenaren een draadloos netwerk in te zetten in kantoren, opslagplaatsen, gasten locaties en andere faciliteiten ver van de hoofdinfrastructuur van het bedrijfsnetwerk. De beheerinterface stelt klanten in staat al hun AP’s rechtstreeks of via de geïntegreerde SNMP-functie te beheren. Dankzij functies als Multi-SSID/Multi-BSSID wordt zo’n AP ideaal voor HotSpot-providers en voor bedrijven die hun medewerkers en gasten veilige en gescheiden draadloze verbindingen willen aanbieden.

  De USR808200A Firewall/VPN/NAS Device is een intuïtieve, rotsvaste Stateful Packet Inspection (SPI) firewall dat ook VPN client/server mogelijkheden (PPTP en IPSec) ondersteunt. Zijn robuuste eigenschappen omvat naast SPI, Application Level Gateways en web filtering ook bescherming tegen Denial of Service aanvallen. Het krachtige hardware platform levert best-in-class dataverwerking, terwijl de geïntegreerde file/FTP/print server capabilities, USB 2.0 en de FireWire port het makkelijk toevoegen van opslag en/of netwerk printing mogelijk maken . Het is de ideale firewall/router voor het midden- en klein bedrijf.

  De Gigabit en PoE Smart Switches zijn verkrijgbaar in Europa vanaf januari 2007.


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 35,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 35,- p/m
  (web)winkels:€ 70,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 105,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl