• Volg ons op social media

 • De consumentenbond roept op tot een boycot?

  Gepubliceerd op 12 October, 2007

  Vandaag stond het volgende artikel in de telegraaf: Consumentenbond: Boycot Windows Vista (klik hier voor artikel). En op de website van Webwereld: “De bond roept verder ook nog winkeliers van computerzaken op 'zelf hun maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen' door bijvoorbeeld een gratis downgrade naar XP aan te bieden in gevallen van Vista moeilijkheden. Van Kouwen: "Dat is pas goede klantenservice." (klik hier voor artikel). Zie ook de website van target="_blank">de Consumtentenbond waar winkeliers opgeroepen worden tot actie.

  ICTWaarborg twijfelt aan actie Consumentenbond!
  Brancheorganisatie ICTWaarborg vertegenwoordigd 300 fysieke winkels maar ook 100 webwinkels en 100 automatiseringsbedrijven. Sinds de introductie van Windows Vista heeft ons bemiddelingsbureau 1 klacht ontvangen (het niet goed functioneren van een ISDN-modem). Natuurlijk bracht de introductie de nodige vragen en kinderziektes met zich mee. De aangesloten bedrijven hebben goede ondersteuning en training gekregen van Microsoft waardoor de specialist de meest voorkomende problemen wist op te lossen of wist te voorkomen. ICTWaarborg twijfelt aan het doel van de publiciteitsstunt van de consumentenbond, ICTWaarborg heeft meerdere malen contact gezocht met de bond. De bond was niet geïnteresseerd en nu roept men de winkels op tot actie terwijl er niets aan de hand is?

  Update ter verduidelijking: Dat er maar één klacht is binnengekomen bij het bemiddelingsbureau betekent niet dat er geen klachten bestaan maar toont wel aan dat de vakspecialist instaat is de meeste vragen, klachten of problemen op te lossen.


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 35,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 35,- p/m
  (web)winkels:€ 70,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 105,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl