• Volg ons op social media

 • Eerste praktijkdag Smartphone Reparatie groot succes!

  Gepubliceerd op 7 February, 2017

  De eerste praktijkdag binnen de ICTWaarborg Academy die op maandag 6 februari werd georganiseerd was een groot succes. Tien enthousiaste ICT’ers gingen deze dag in de praktijk aan de slag met het repareren van smartphones. Hierbij werd niet alleen uitleg gegeven over de techniek, maar werd ook ingegaan op het analyseren van een probleem en op het commerciële verhaal.

  Op maandag 6 februari mochten de tien ICTWaarborg-deelnemers die zich hadden opgegeven voor de leermodule ‘Smartphone Reparatie Vaardigheden’ aan de slag gaan met het repareren van smartphones. Deze eerste leermodule binnen de ICTWaarborg Academy was aangekondigd tijdens Dag van het Servicebedrijf en moet ICTWaarborg-deelnemers de laagdrempelige mogelijkheid bieden om een nieuw marktsegment in te stappen.

  Leermodule Smartphone Reparatie

  Tijdens de praktijkdag kwamen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Testen van een toestel
  • Analyse van het probleem (aan de hand van praktijkvoorbeelden)
  • Schermreparatie
  • Vervangen van een flex-kabel
  • Vervangen van een batterij
  • Commerciële kansen

  Aan het eind van de dag gaven de deelnemers zeker hun aanbod uit te willen breiden met het repareren van smartphones. Daarnaast ontvingen zij allen een certificaat, als bewijs dat zij deze leermodule hebben gevolgd.

  Certificaten training smartphone reparatie

  Aanstaande maandag 13 februari wordt de leermodule ‘Smartphone Reparatie Vaardigheden’ opnieuw verzorgd voor een nieuwe groep van tien deelnemers. Wij wensen hen alvast veel plezier!

  Toegevoegde waarde ICTWaarborg

  De leermodules binnen de ICTWaarborg Academy is één van de manieren waarop het ICTWaarborg-deelnemerschap u toegevoegde waarde kan bieden. Daarnaast biedt ICTWaarborg haar deelnemers gratis juridische documenten, draagt zij kennis over via evenementen en het Kenniscentrum en helpt zij u nieuwe samenwerkingen met partners en vakgenoten op te zetten.

  Wilt u hier meer over weten? Kijk dan hier. Wilt u zich direct aanmelden als ICTWaarborg-deelnemer? Dan kunt u hier terecht.


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 35,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 35,- p/m
  (web)winkels:€ 70,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 105,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl