• Volg ons op social media

 • Bedrijf wapenen tegen cybercriminaliteit. Hoe doe je dat?

  Gepubliceerd op 24 March, 2017

  Volgens voormalig FBI –directeur Robert Mueller zijn er twee soorten bedrijven: bedrijven die door hackers zijn overvallen en bedrijven die dat nog moet overkomen.Vaak merken bedrijven pas na maanden dat er in hun computers is ingebroken. Vaak gaat het om persoonsgegevens. Privacygevoelige informatie. Best shocking dat het eerder de vraag is wanneer het gebeurt dan of het gebeurt.

  Bijna iedere ondernemer beschikt over persoonsgegevens. Houd je een adressenbestand van klanten bij? Dan verwerk je al persoonsgegevens. Zorg dus dat deze goed afgeschermd zijn voor anderen. Sinds 1 januari 2016 zijn bedrijven die persoonsgegevens verwerken, verplicht een ernstig datalek te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. De meldplicht geldt voor alle bedrijven, overheden en andere organisaties die persoonsgegevens verwerken. Maar wat betekent dat nu voor jou als ondernemer, wat zijn de regels en wat is een datalek?

  Cybercriminaliteit

  De meldplicht geldt voor alle bedrijven, overheden en andere organisaties die persoonsgegevens verwerken. Maar wat betekent dat nu voor jou als ondernemer, wat zijn de regels en wat is een datalek? Lees hier het volledige artikel.

  Dit artikel werd geschreven door DAS.

   


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 35,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 35,- p/m
  (web)winkels:€ 70,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 105,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl