• Volg ons op social media

 • ICTWaarborg introduceert de ICTVakdag App

  Gepubliceerd op 27 March, 2017

  Vanaf vandaag is de ICTVakdag App verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store onder de naam 'ICTVakdag'. Met de app kunnen bezoekers aan dé vakbeurs voor de ICT-branche vooraf bekijken welke partijen tijdens het evenement aanwezig zijn en zich vooraf inschrijven voor de interessante kennissessies. Ook kan de app eenvoudig worden gebruikt om zich tijdens de beurs goed over de beursvloer te kunnen navigeren. 

  In de ICTVakdag App vindt u een lijst met standhouders, een overzicht van de kennissessies met de mogelijkheid om u direct voor zo'n sessie in te schrijven, nieuws over de vakbeurs en de plattegrond van de beursvloer. Heeft u zich nog niet ingeschreven als bezoeker van ICTVakdag, dan kan dit ook in de app. Uiteraard kunt u zich ook nog steeds aanmelden via de website

  Lees hier meer over de ICTVakdag App en download deze meteen!

  Over ICTVakdag

  ICTVakdag is de vakbeurs voor de Nederlandse ICT-branche. Het evenement vindt plaats op maandag 8 mei van 11:00 - 18:00 uur en is gratis toegankelijk voor bezoekers. Het sfeerthema van de beurs dit jaar is 'Culinair', wat betekent dat u een dag met culinair netwerken kunt verwachten. Via de standhouders en de vele kennissessies wordt u in één dag op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste kansen in de ICT-branche. Mis dit niet en meld u hier gratis aan.


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 35,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 35,- p/m
  (web)winkels:€ 70,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 105,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl