• Volg ons op social media

 • De rol van de ICT’er en elektrotechnische installateurs

  Gepubliceerd op 3 April, 2017

  Elk huis heeft verschillende gebruikers, ieder met hun eigen behoeften. Voor de eindgebruiker is het belangrijk dat er prettig kan worden gewoond in een veilige omgeving. Hierin liggen de komende jaren rollen weggelegd voor ICT’ers en de elektrotechnische installateur. Hager, partner van ICTWaarborg, ziet in de toekomst kansen ontstaan voor mooie samenwerkingen tussen beide branches.

  Hager, opgericht in 1955 door de gebroeders Hager in Saarbrücken Duitsland, is ondertussen uitgegroeid tot een internationaal acterend bedrijf met ruim 11.500 medewerkers en activiteiten in meer dan 80 landen. Gedreven door innovatie en oplossingsgerichtheid, brengen zij systemen die zich onderscheiden in kwaliteit, eenvoudig in gebruik zijn en een attractieve design hebben. Naast een aanbod van meer dan 20.000 producten in Nederland, denkt Hager graag met de klant mee.

  Volgens Rick van de Westelaken, market manager bij Hager, heeft de techniek gigantische sprongen gemaakt de afgelopen 10 jaar. Zeker als het gaat om de nieuwe mogelijkheden die er ontstaan op het gebied van huisautomatiseringsproducten. De groeiende markt gaat mooie kansen bieden voor samenwerkingen tussen ICT en elektrotechnische bedrijven. “Het is zeker verstandig om als ICT’er in deze markt te stappen. Het biedt tal van nieuwe business mogelijkheden en leuke nieuwe uitdagingen!”, aldus Rick.

  In een kort interview vroegen wij Rick naar zijn visie op huisautomatisering en de laatste ontwikkelingen die zich vandaag de dag op de markt afspelen. Daarnaast bespraken wij de rol van de Elektrotechnische Branche en de ICT Branche binnen de markt van huisautomatisering.

  Bent u ook zo benieuwd hoe deze groeimarkt er volgens Rick uit gaat zien? Het hele interview leest u terug in het Extranet. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om zich aan te sluiten bij het inspiratielabel Huisautomatisering? Kijk dan hier. 

   


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 35,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 35,- p/m
  (web)winkels:€ 70,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 105,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl