• Volg ons op social media

 • Enthousiaste winnaars tijdens ICTWaarborg Awards

  Gepubliceerd op 30 June, 2017

  De dertiende jaarlijkse uitreiking van de ICTWaarborg Awards vond donderdag 29 juni plaats in The Harbour Club Amsterdam. De aanwezigen was ook een actieve rol in de prijsuitreiking toebedeeld, want zij bepaalden voor een deel welke bedrijven aan het eind van de avond met een ICTWaarborg Award naar huis gingen.

  Aan de bestaande categorieën binnen de ICTWaarborg Awards waren dit jaar waren nieuwe prijzen toegevoegd. Naast de bekende awards voor Winkel van het Jaar, Webwinkel van het Jaar, Servicebedrijf van het Jaar en Zakelijke dienstverlener van het Jaar, maakte men dit jaar ook kans op de award voor Telecombedrijf van het Jaar.

  Daarnaast was er een geheel nieuw onderdeel, namelijk de vakprijzen, waarbij een jury ingezonden cases beoordeelde. Het ging daarbij om drie categorieën: de Marketing Award (gesponsord door Portland Europe), de Innovatie Award (gesponsord door HP), Duurzaamheid Award, Sociaal Ondernemerschap Award en de award voor ICT’er van het Jaar. Het bijzondere aspect daarbij was dat het vooraf geen uitgemaakte zaak was wie de winnaar zou zijn. De jury had na bestudering van de cases in alle categorieën drie bedrijven genomineerd die tijdens de avond van de Awards een pitch hielden met betrekking tot hun inzending. Vervolgens bepaalden de aanwezige branchegenoten door stemming wie de uiteindelijke winnaar werd. 

  Het leverde een zeer sfeervolle ICTWaarborg Awards-uitreiking op met enthousiaste winnaars. Tussen de awardsuitreikingen door genoten de aanwezigen van een hapje en drankje en entertainment passend bij het thema Jazz van deze ICTWaarborg Awards.

  In totaal werden er 10 ICTWaarborg Awards 2017 uitgereikt. Bij de vakprijzen waren dit:

  • Marketing Award (gesponsord door Portland Europe): H&R Automatisering
  • Innovatie Award (gesponsord door HP): HCA Automatisering
  • Duurzaamheid Award: ReplaceDirect
  • Sociaal Ondernemerschap Award: ActiveView
  • ICT’er van het Jaar: Sander Hoogwerf – SWAHO Computer hulp

  Bij de landelijke publieksprijzen gingen de ICTWaarborg Awards 2017 naar:

  • Informatique Computers en Componenten (Winkel van het Jaar)
  • Alternate Computerversand Nederland (Webwinkel van het Jaar)
  • Studentaanhuis.nl (Servicebedrijf van het Jaar)
  • H&R Automatisering B.V. (Zakelijke dienstverlener van het Jaar)
  • Verdel ICT & Media (Telecombedrijf van het Jaar).

  De ICTWaarborg Awards 2017 zijn mede mogelijk gemaakt door: Portland (hoofdsponsor), HP, Autotask, RoutIT, G DATA, Sennheiser en dean one.

  Over ICTWaarborg

  De ICTWaarborg Awards zijn dit jaar voor de 13e keer georganiseerd door brancheorganisatie ICTWaarborg. ICTWaarborg is sinds 2004 dé brancheorganisatie voor bedrijven die ICT-producten en ICT-diensten leveren aan consumenten en/of bedrijven. Dit kan zowel in een fysieke showroom, online als op locatie. Het doel van ICTWaarborg is het behartigen van de belangen van deze bedrijven in het algemeen en in het bijzonder van de bij haar aangesloten bedrijven. Ruim 1.300 deelnemers, zowel groot als klein, zijn bij ICTWaarborg aangesloten om samen sterker in de markt te staan.


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 35,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 35,- p/m
  (web)winkels:€ 70,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 105,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl