• Volg ons op social media

 • Wat levert marketing automation u op?

  Gepubliceerd op 30 August, 2017

  Marketing automation is voor veel bedrijven de sleutel voor een beter online resultaat. Goede online marketing levert een concrete bijdrage aan uw omzet. De disciplines marketing en sales zijn dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. Marketing automation heeft de afgelopen jaren een grote vlucht genomen. 

  De belangrijkste reden hiervoor is het sterk veranderde consumentengedrag. Dit geldt zowel voor B2C als voor B2B bedrijven. Marketing organiseren we al lang niet meer voor de massa. Met one to one marketing probeert u een klant zo lang mogelijk aan u te binden. Met interactie als uitgangspunt past u een product of dienst optimaal aan de wensen en behoeften van de individuele klant. Met marketing automation kunt u dit realiseren.

  Verder lezen?

  ICTWaarborg-deelnemers lezen dit volledige artikel van ICTWaarborg-partner Webstijl binnen de reeks "Van Zoeker tot Klant" in het Kenniscentrum. Hier delen wij kennis via interessante achtergrondartikelen met onze deelnemers. Wilt u ook van deze en meer voordelen profiteren? Lees dan hier meer over het ICTWaarborg-deelnemerschap.


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 35,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 35,- p/m
  (web)winkels:€ 70,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 105,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl