• Volg ons op social media

 • Bezoekers eerste ICTWetgeving-seminar enthousiast!

  Gepubliceerd op 1 November, 2017

  Op dinsdag 31 oktober vond het eerste ICTWetgeving-seminar plaats. De locatie, Nyenrode Business Universiteit, was het perfecte decor voor het inspirerende seminar rondom de inwerkingtreding van de Algemene verordening gegevensbescherming. De middag werd besteed aan het inhoudelijk beantwoorden van de vraag: wat betekent de komst van de AVG en wat houdt dit in voor ICT-bedrijven in Nederland?

  Met een krachtig en duidelijk verhaal heeft Michelle Wijnant, juridisch adviseur bij ICTRecht, de aanwezigen verteld over de Algemene verordening gegevensbescherming die vanaf 25 mei 2018 van toepassing is. In één uur waren de aanwezigen op de hoogte van de theorie. Na een korte netwerkpauze werd de gedeelde kennis toegepast in een praktijkblok met diverse casussen en een korte quiz. Zo kregen de bezoekers een beter beeld bij de daadwerkelijke gevolgen van de AVG voor hun organisatie.   

  Tijdens de afsluitende netwerkborrel werd er onder het genot van een hapje en drankje nog even nagepraat over de middag. De aanwezigen gingen enthousiast en verrijkt met kennis richting huis, zij zijn nu op de hoogte van wat zij moeten doen om hun organisatie AVG-proof te maken.  

  Dit seminar zal nog 3-maal worden gegeven, op 17, 20 en 22 november. Daarnaast zal dit onderwerp ook uitgebreid aan bod komen tijdens ICT2018.

   


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 35,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 35,- p/m
  (web)winkels:€ 70,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 105,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl