• Volg ons op social media

 • Dutch IT-channel Awards geheel uitverkocht

  Gepubliceerd op 23 November, 2017

  Op donderdag 18 januari 2018 is het zover, dan vindt in Studio21 te Hilversum alweer de derde editie van het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala plaats! Op deze gala-avond, die geheel is uitverkocht, vieren ruim 750 prominenten mensen uit de Nederlandse IT business het belang van de IT-Channel voor de Nederlandse economie. Het gala start met een nieuwjaarsreceptie. Daarna start het Channel Awards Dinner die opgeluisterd wordt met een schitterende en indrukwekkende show. Het gala wordt afgesloten met een feestelijke afterparty met gezellige live entertainment.

   

  Op deze derde editie worden door hoofdredacteur Witold Kepinski samen met tv-presentatrice Anita Witzier, tevens ambassadeur van Hulphond Nederland, maar liefst twintig Dutch IT-channel Awards uitgereikt. Stichting Hulphond helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. Tijdens het gala zal Hulphond Nederland een donatie ontvangen vanuit de acties die georganiseerd zijn door Dutch IT-channel en de Foundation die wordt vertegenwoordigd door Eugene Tuijnman, ceo van SLTN Inter Access.

   

  Er worden op deze imposante gala-avond negentien awards uitgereikt in vijf categorieën: Reseller Awards, Cloud Awards, Distributor Awards, Vendor Awards en Special Awards. In de speciale uitgave Dutch IT-channel Awards Magazine staan alle 95 genomineerden beschreven die in aanmerking komen voor een van de awards. De redactie reikt daarnaast nog eens een Editor’s Choice uit aan een bedrijf of persoon die opmerkelijke verdiensten heeft verricht voor de Nederlandse IT-business.

   

  Veel stemmen

  Sinds begin september de nominatiecategorieën voor de Dutch IT-channel Awards bekend zijn gemaakt is de website dutchitchannel.nl druk bezocht door lezers die hun favoriete reseller, VAR, service provider, distributeur, IT-vendor en channel personality hebben genomineerd. Een jury heeft een definitieve lijst van genomineerden samengesteld. “We zijn bijzonder verheugd dat er veel nieuwe bedrijven en personen voor het eerst zijn genomineerd. Dat zijn in het bijzonder resellers, service providers en leveranciers waaronder een aantal scale-ups. Dit toont aan dat de markt verandert waarbij ruimte is voor innovatieve succesvolle IT-bedrijven”, aldus Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski.

   

  Innovatief

  Er zijn genoeg redenen om op 18 januari 2018 een feestelijke avond voor de Nederlandse IT-channel te organiseren, aldus Kepinski. “De crisisjaren hebben we ver achter ons gelaten en de Nederlandse IT Business zit in de lift. Om dat te vieren worden tijdens het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala bedrijven en personen in het zonnetje gezet die in 2017 innovatief en goed bezig zijn geweest.”

  Record

  Dutch IT-channel is trots wederom het allergrootste Nederlandse channel award evenement te organiseren voor de Nederlandse IT-branche, vervolgt Kepinski. “Met 750 mensen breken we recordcijfers. We bedanken hierbij iedereen die ons de afgelopen heeft ondersteund, waaronder onze sponsoren die deze avond mede mogelijk hebben gemaakt.  Met het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala onderstrepen we jaarlijks de relevantie van vendors, distributeurs en resellers voor de Nederlandse IT-business. Op donderdag 18 januari is ons motto daarom ook weer ‘Lets’s celebrate the channel’!”

   

  U kunt nog tot begin januari 2018 uw stem uitbrengen op www.dutchitawards.nl. Het stemproces wordt begeleid door het onafhankelijk stemprocesbureau Vote Company.  Het gebruik van Social Media om stemmen te verzamelen helpt. Meldt daarom op uw social media kanalen zoals LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram en Google+ op wie u wilt of gaat stemmen!

   

  Bezoek de website www.dutchitawards.nl voor meer informatie over het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala.


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 35,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 35,- p/m
  (web)winkels:€ 70,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 105,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl