• Volg ons op social media

 • ICTWaarborg organiseert Netwerk Event voor haar deelnemers

  Gepubliceerd op 27 June, 2018

  Als brancheorganisatie zien en horen wij veel van wat er in onze branche gebeurt. Zo zien we dat samenwerking, netwerken en kennisdeling onmisbaar zijn om succesvol te zijn. Precies hiervoor hebben wij de ICTWaarborg Netwerk Events in het leven geroepen.

  Doel van deze events is om nieuwe mensen en bedrijven uit de branche te ontmoeten, kennis met hen te delen en uw netwerk te vergroten. Deze drie elementen (samenwerking, netwerken en kennisdeling) staan centraal tijdens de kleinschalige evenementen waarbij veel ruimte is voor persoonlijk contact.

  We steken van wal...

  Op 28 augustus 2018 vindt het eerste ICTWaarborg Netwerk Event plaats. We starten met een kennissessie waarbij onze jurist mevrouw mr. M.A.H. (Marloes) Wijnholds u alles vertelt over onze dienstverlening en in het bijzonder over de juridische documenten voor B2B-ondernemingen. U krijgt een goed beeld van uw voordelen als ICTWaarborg-deelnemer.

  Na de kennissessie is het tijd voor in- en ontspanning: we gaan zeilen op een groot schip met meerdere zeilen. Het is een geweldige ervaring om te merken hoe een schip vooruit gaat wanneer de zeilen wind vangen. Zeilen met een klipper betekent een ontspannen zeilervaring met veel mogelijkheden om het onderlinge contact te versterken maar tegelijkertijd mag u de bemanning actief helpen met het besturen van deze grote schepen.

  We vertrekken vanuit de haven van het historische dorp Monnickendam en varen gelijk op het Markermeer. Wie wil mag actief aan de slag met het hijsen van de zeilen en ook het roer mag worden overgenomen. Met een beetje begeleiding stuurt u zelf het schip over het water! Uiteraard mag u ook gewoon ontspannen genieten van de omgeving. We sluiten de dag af met een lekkere BBQ.

  Het programma

  • 12.30 uur     Ontvangst in Monnickendam
  • 13.00 uur     Start kennissessie
  • 14.00 uur     Zeiltocht over het Markermeer
  • 17.30 uur     BBQ
  • 19.00 uur     Einde programma

  Inschrijven

  Bent u deelnemer van ICTWaarborg in de vakgroep Automatiseerder, Webontwikkelaar en/of Hostingbedrijf en wilt u bij dit Netwerk Event aanwezig zijn, dan kunt u zich via ons Extranet inschrijven. Daar vindt u ook meer informatie en de voorwaarden.

  Bent u nog geen deelnemer en wilt u graag meer weten over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch (088 77 300 73) of per mail contact met ons op.

  Het ICTWaarborg Netwerk Event wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs en RoutIT


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 35,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 35,- p/m
  (web)winkels:€ 70,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 105,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl