• Volg ons op social media

 • RoutIT Vision is dit jaar grootser dan ooit!

  Gepubliceerd op 2 August, 2018

  De virtuele en echte wereld vormen steeds meer één netwerk. Mensen, bedrijven, apparaten en diensten worden door de nieuwste technieken met elkaar verbonden. Een nieuwe tijd, met grenzeloze mogelijkheden: A Revolution it is!

  RoutIT Vision is dit jaar grootser dan ooit!
  Wij nodigen je van harte uit namens onze partner RoutIT voor RoutIT Vision Revolution op 19, 20, 25 en 26 september. Tijdens RoutIT Vision geven zij op elk vlak vorm aan de digitale revolutie. Met kennis, nieuwe diensten en vooruitstrevende businessmodellen. Laat je inspireren en meld je nu aan via de persoonlijke uitnodiging of stuur een e-mail naar marketing@routit.nl.

  Welke thema’s staan tijdens RoutIT Vision centraal?

  Het wordt steeds uitdagender om al je devices en objecten apart te beheren en te beveiligen. Hoe beheer je al je apparaten in één omgeving met 24×7 monitoring en ondersteuning? Hoe zorgen wij ervoor dat je altijd en overal veilig kunt werken? Je hoort het op RoutIT Vision!

  ‘De moderne werkplek’. Op dit moment een buzzword, en wij maken het concreet! Wat houdt de moderne werkplek precies in, wat zijn de kansen en wat komt erbij kijken? Hoor alle ins- en outs op het gebied van de nieuwste technologieën, producten en diensten. En niet onbelangrijk: Wat kan je er als RoutIT partner mee en hoe helpt RoutIT je erbij.

  Dat we bedrijfsprocessen steeds verder automatiseren en met elkaar integreren is niet nieuw. Wél nieuw is de manier waarop we dat doen.

  Laat je verrassen door nieuwe mogelijkheden om samen te werken. Hoor hoe we het vervolgens eenvoudig voor je maken met kennis, applicaties en een revolutionair nieuw platform.

  Meld je nu aan!

  RoutIT Vision Revolution is het event dat je als IT of Telecom partij niet mag missen. Meld je direct aan via de persoonlijke uitnodiging, of stuur een e-mail naar marketing@routit.nl.


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 35,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 35,- p/m
  (web)winkels:€ 70,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 105,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl