• Volg ons op social media

 • ICTWaarborg Netwerk event: Curling workshop en schaatsen

  Gepubliceerd op 23 October, 2018

  Netwerk event

  Als brancheorganisatie zien en horen wij veel van wat er in onze branche gebeurt. Zo zien we dat samenwerking, netwerken en kennisdeling onmisbaar zijn om succesvol te zijn. Precies hiervoor hebben wij de ICTWaarborg Netwerk Events in het leven geroepen. 

  Doel van deze events is om nieuwe mensen en bedrijven uit de branche te ontmoeten, kennis met hen te delen en uw netwerk te vergroten. Deze drie elementen (samenwerking, netwerken en kennisdeling) staan centraal tijdens de kleinschalige evenementen waarbij veel ruimte is voor persoonlijk contact.

  Curling workshop en schaatsen

  Curling is dé wintersport die u moet proberen. Gezellig, ludiek, origineel maar ook competitief... Deze laagdrempelige sport is leuk voor iedereen! Wij starten het netwerkevent met een kennissessie, daarna komt het aan op precisie en controle en leer je de basis van Curling. Tijdens een curling-wedstrijd is de spanning vaak om te snijden. Het is verstandig om (buiten)sportschoenen mee te nemen naar de workshop. Tijdens de workshop krijg je een soort zooltjes om je schoenen, deze blijven bij een schoen met hak niet zitten. Zorg ook dat je een makkelijk zittende broek / kleding aan hebt, je zit namelijk regelmatig op je hurken. Na de workshop Curling is het tijd voor een van de alleroudste Nederlandse volkssporten, Schaatsen. 

  Aanmelden?

  Deelnemers van ICTWaarborg kunnen zich aanmelden via het Extranet via deze link.
  Bent u nog geen deelnemer? Neem dan contact met ons op via 088-7730071 voor de voordelen om u aan te sluiten als deelnemer.

  Voorwaarden
  • ICTWaarborg Netwerk Events is alleen toegankelijk voor ICTWaarborg-deelnemers uit de vakgroepen Automatiseerders, Webontwikkelaars en Hostingbedrijven. 
  • De evenementen zijn bestemd voor bestuurders, beslissers, eigenaren en/of eindverantwoordelijken binnen de organisatie.
  • Per organisatie kan één persoon ingeschreven worden. Een inschrijving staat op naam en is niet overdraagbaar. 
  • Het aantal plaatsen is beperkt. Indien er meer inschrijvingen zijn dan beschikbare plaatsen dan wordt er geloot onder alle inschrijvingen. U hoort uiterlijk 3 weken voorafgaand aan het evenement of u ingeloot bent. 
  • Doel van het evenement is netwerken. Middels het inschrijven voor het evenement geeft u toestemming tot het delen van uw gegevens (bedrijfsnaam, naam, e-mailadres en telefoonnummer) met deelnemende partners. 
  • Dit evenement is een kostbare aangelegenheid en het aantal plaatsen is beperkt. Wij maken graag zo veel mogelijk deelnemers blij. Vandaar dat inschrjving voor het event niet vrijblijvend is, wij rekenen op uw aanwezigheid. Annulering van uw deelname is mogelijk tot 14 dagen voorafgaand aan het event. Bij latere annulering of no-show zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten (€ 200,00) in rekening te brengen.

  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 35,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 35,- p/m
  (web)winkels:€ 70,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 105,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl