• Volg ons op social media

 • ICTWaarborg organiseert Masterclasses voor haar deelnemers

  Gepubliceerd op 1 November, 2018

  Exclusief voor onze deelnemers organiseren wij vanaf heden kleinschalige Masterclasses. In een groep van maximaal 8 personen worden de deelnemers volledig op de hoogte gebracht van voor hun bedrijf van belang zijnde onderwerpen. Tijdens de masterclass is er voldoende ruimte om eigen zorgen en/of vragen ter sprake te brengen.  De Masterclasses worden gewoon bij ons op kantoor gegeven en bovendien krijgt u een heerlijke lunch.

  Er zijn nog een aantal Masterclasses gepland voor dit jaar:

  6 november: Masterclass IT-geschillen – over voorkomen, genezen en oplossen
  IT-geschillen zijn vaak complex en er spelen grote financiële belangen. Veel automatiseringsprojecten lopen niet zoals van tevoren werd verwacht. Vaak is sprake van overschrijding van het budget of de afgesproken leveringstermijnen, of voldoet de geleverde software (en/of hardware) niet aan de overeengekomen specificaties.

  Bij veel IT-geschillen draait het uiteindelijk om de vraag wat partijen nu eigenlijk zijn overeengekomen. U kunt via deze link meer informatie vinden en u aanmelden.

  20 november Masterclass Privacy en Uw onderneming
  Privacy is een hot topic. Er is veel over privacy en de nieuwe wetgeving te doen in de maatschappij. De AVG is recentelijk in werking getreden en andere nieuwe wetten staan alweer voor de deur. Zo zal de komende e-Privacy Verordening ook weer een impact hebben op uw onderneming. Al deze nieuwe privacywetgeving kan nogal wat verwarring opleveren. Want welke wet is nou van belang en wat betekent het voor uw onderneming? U kunt via deze link meer informatie vinden en u aanmelden.

  4 december Masterclass Ondernemen en Aansprakelijkheid
  Ondernemen is risico’s nemen, maar ook risico’s overzien. Weet u welke risico’s u loopt en hoe u hiermee om moet gaan? En nog belangrijker, weet u hoe u de risico’s kunt beperken? Als ondernemer kunt u op diverse manieren met aansprakelijkheid worden geconfronteerd. U kunt iemand aansprakelijk willen stellen. Het kan ook zijn dat iemand u aansprakelijk stelt. De kernvraag is altijd: bent u wel of niet aansprakelijk? U kunt via deze link meer informatie vinden en u aanmelden.

  18 december Masterclass Actualiteiten bespreking
  Tijdens deze masterclass bespreken we de actualiteiten waar u als ict-ondernemer tegen aan loopt. Wij bespreken recente ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en jurisprudentie. Zit u zelf met een probleem of een kwestie? Ook dit kunnen wij bespreken. Doordat we werken in een kleine setting is het mogelijk om met collega-ondernemers te sparren. U kunt via deze link meer informatie vinden en u aanmelden.

  Programma 
  Wij hebben deze Masterclass buiten de files om gepland. Wij starten namelijk om 11:00 uur tot 14:00 uur. Tussendoor kunt u genieten van een heerlijke lunch. 

  11.00 uur – 12:30 uur Masterclass
  12:30 uur – 13:00 uur Lunch
  13:00 uur – 14:00 uur Masterclass

  Het aantal plaatsen voor deze Masterclasses is beperkt, daarom kan er maximaal 1 persoon per bedrijf aanwezig zijn. Bij meer dan 8 inschrijven zal er tevens geloot worden. Wees er dus snel bij!

  Bent u nog geen deelnemer? Wij komen graag met u in contact om de voordelen van ICTWaarborg bij u onder de aandacht te brengen. Neem contact met ons op 088-7730073. 


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 35,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 35,- p/m
  (web)winkels:€ 70,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 105,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl