• Volg ons op social media

 • Partnernieuws: Welke impact hebben de leveringsvoorwaarden op uw opdrachtgever?

  Gepubliceerd op 10 December, 2018

  Als ICT-leverancier levert u een belangrijke en vaak bedrijfskritische dienst aan uw opdrachtgever. Het is mensenwerk, dus het kan natuurlijk voorkomen dat er een fout gemaakt wordt die direct impact heeft op de bedrijfscontinuïteit van uw opdrachtgever. U kunt dan aansprakelijk gesteld worden voor de extra kosten die gemaakt moeten worden. 

  Leveringsvoorwaarden

  In uw leveringsvoorwaarden heeft u waarschijnlijk afspraken gemaakt over de beperking van deze aansprakelijkheid. Vaak wordt een aantal maal de jaarlijkse vergoeding van de dienstverlening gehanteerd als maximaal bedrag. Het komt echter voor dat de schade bij uw opdrachtgever hoger is dan die vergoeding. Het is daarom verstandig om hierover met uw opdrachtgever in gesprek te gaan.

  ICT-aansprakelijkheidsverzekering

  Als risicoadviseurs zijn wij regelmatig in gesprek met dienstverleners in de ICT-branche om te adviseren over de juiste inrichting van de aansprakelijkheidsverzekering. De leveringsvoorwaarden worden hierin ook betrokken. Hierdoor wordt de impact die de beperking van de aansprakelijkheid kan hebben goed zichtbaar. Als de leveringsvoorwaarden gecombineerd worden met de juiste verzekeringsoplossing, is in geval van schade de kans op discussie kleiner. Want ook na een schade wilt u toch voor een tevreden opdrachtgever blijven werken?

  Wilt u meer weten over onze aanpak? Neem contact met mij op via 06-53 30 40 58 of mark.van.der.horst@zichtadviseurs.nl voor een vrijblijvend gesprek.

  Mark van der Horst

  manager zakelijk advies

  Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs

  www.zichtadviseurs.nl


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 35,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 35,- p/m
  (web)winkels:€ 70,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 105,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl