• Volg ons op social media

 • Crowdfunding: profilering en poen via platformen

  Gepubliceerd op 8 May, 2019

  Vaak nuttig en nodig, soms fiscaal vogelvrij

  9 september organiseert ICTWaarborg het seminar Ondernemen - Fiscaal en Financiering op Nyenrode Business Universiteit. 

  Bent u volledig op de hoogte van de fiscale kanten van uw onderneming? Weet u waar de valkuilen en juist ook waar de mogelijkheden liggen? Want vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Heeft u het financiële gedeelte van uw onderneming volledig in kaart? Het kan namelijk zo zijn dat uw onderneming sneller groeit dan verwacht. Hoe zorgt u voor voldoende cashflow en voor financiering daarvan? Klopt u aan bij een investeerder of bij de bank of gaat u voor nieuwe vormen van financiering als crowdfunding?

  mr. drs. Tanja Verstelle RB geeft 9 september een sessie over het onderwerp Crowdfunding. Hieronder legt zij uit wat onze bezoekers 9 september kunnen verwachten. 

  Wat is crowdfunding, waarom is het ontstaan, welke vormen zijn er, wanneer heeft u er wat aan voor uw onderneming, en vooral ook hoe gaat de fiscus ermee om? Dat zijn de onderwerpen die ik over crowdfunding zal behandelen. 

  Maar eerst verken ik met u het grensvlak van fiscaliteit en ICT. Waarom? Omdat ik als fiscalist en ex-ICT’er op die manier ook de crowdfunding branche in rolde, maar niet alleen daarom. Ook gewoon om u even op een leuke manier attent te maken op uw rechten bij bijvoorbeeld het doen van aangifte met het aangifteprogramma of het voeren van een bezwaar. En dat kunt u maar al te nodig hebben als u aan crowdfunding gaat doen, want daarover is het laatste fiscale woord nog niet gezegd. 

  Tanja is een ervaren en betrokken fiscaal adviseur en redacteur/tekstschrijver. Zij richt zich op verschillende specialisaties, waaronder Crowdfunding. Daarnaast is zij specialist in het grensvlak ICT (techniek) en fiscaal (proces)recht. 

  Wilt u haar sessie bijwonen? Meld u dan nu gratis aan voor het seminar Ondernemen - Fiscaal en Financiering op 9 september via www.ictwetgeving.nl of door een e-mail te sturen naar info@ictwaarborg.nl


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 35,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 35,- p/m
  (web)winkels:€ 70,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 105,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl