• Volg ons op social media

 • ICTWaarborg start samenwerking Nederlands Cyber Collectief

  Gepubliceerd op 31 May, 2019

  Vanaf heden starten wij een samenwerking met het Nederlands Cyber Collectief. Een mooie aanvulling als kennispartner voor onze deelnemers. Hierbij meer informatie over onze nieuwe partner:   

  Het Nederlands Cyber Collectief is het co-creatie centrum van de cybersecurity-sector. Samen met bedrijven, IT-ers en ondernemers combineren zij kennis, kracht en middelen tot er iets goeds ontstaat. Ze vormen sterke partnerships en ontwikkelen oplossingen die Nederland digitaal veiliger maken.

  Het Collectief lanceert veel en lanceert snel, alles met rugdekking van Nationale-Nederlanden. Het slaat een brug tussen markt en product om zo oplossingen tegen cybercriminaliteit sneller bereikbaar te maken en Nederland te versterken. IT-deskundigen zijn bij het Collectief op de goed plek. Als gebruiker, als aanbieder óf als partner. Zie ook: www.nederlandscybercollectief.nl

  Vele concepten zijn al tot leven gekomen met de snelheid en slagkracht van het Nederlands Cyber Collectief. Paradepaardjes:

  • De Cyberwacht, het nationale hulpnummer voor hacks. Staat klaar voor consumenten, ondernemers en ICT’ers bij een hack. Paraat staan security experts, ethisch hackers, juristen en fraude specialisten. Het is de ‘wegenwacht’ van het digitale verkeer.

  www.decyberwacht.nl

  • De Cyber-Adviesmachine, de online keuzehulp die mkb´ers vertelt wat de logische vervolgstap is in hún cyberbeveiliging. De zelfhulp-tool geeft bedrijven advies op maat.
  • De MMOX Cyberbox, de intelligente alles-in-één beveiligingsbox geeft de mkb’er monitoring, threat-intelligence, noodhulp én een cyberverzekering. De box weert cyberaanvallen vóórdat ze op het netwerk komen. 

  www.mmox.nl

  • Perfect Day, de persoonlijke adviesdienst met abonnementen op maat. Perfect Day maakt de belangrijkste kwetsbaarheden van mkb’ers inzichtelijk. De client ontvangt een concrete to-do lijst en een gepersonaliseerd maandpakket in combinatie met persoonlijke coach.

  www.perfectday.works

  Deelnemers van ICTWaarborg kunnen via het Extranet de contactgegevens van het Nederlands Cyber Collectief vinden


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 35,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 35,- p/m
  (web)winkels:€ 70,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 105,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl