• Volg ons op social media

 • Start samenwerking NEN

  Gepubliceerd op 4 June, 2019

  ICTWaarborg start samenwerking met NEN

  NEN is het Nederlandse Normalisatie Netwerk. De rol van NEN is om de ontwikkeling en de toepassing van normen te faciliteren. Deze normen zijn geen wetten maar formele afspraken. Een voorbeeld hiervan zijn de normen die helpen bij de implementatie van de AVG.

  ICTWaarborg behartigt de belangen van vele partijen in de ICT-branche, waar ook de AVG een grote rol speelt. ICTWaarborg en NEN starten een samenwerking om elkaar te versterken op het gebied van informatiebeveiliging.

  Start samenwerking ingeluid met Kenissessie
  De samenwerking is ingeluid met een kenissessie voor deelnemers van ICTWaarborg. Zij komen tijdens deze speciale kenissessie te weten hoe normen kunnen helpen bij de implementatie van de AVG. Tijdens deze kennissessie zal Theo de Breed (NEN docent ISO 27001: informatiebeveiliging) onze deelnemers meenemen in dit onderwerp.

  Als deelnemer van ICTWaarborg biedt NEN tevens de kans aan onze deelnemers om hun informatiebeveiligingssysteem volgens deze norm in te richten tegen gereduceerd tarief. Deelnemers van ICTWaarborg kunnen deze aanbieding vinden via het Voordeelprogramma. 

  Bent u nog geen deelnemer? Klik dan hier om u aan te sluiten of neem contact met ons op via 0887730073 of via info@ictwaarborg.nl.


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 35,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 35,- p/m
  (web)winkels:€ 70,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 105,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl