• Volg ons op social media

 • Tech Data introduceert The Cloud Challenge

  Gepubliceerd op 27 oktober, 2020

  De wereld van cloudtechnologie is behoorlijk complex. Het is aan IT-partners om de vertaalslag te maken voor hun klanten. Dat kan alleen als zij zelf goed op de hoogte zijn. Het verkrijgen van het juiste basisniveau is voor iedere werknemer binnen het IT-domein belangrijk. Tech Data wil partners hierbij ondersteunen en hen meenemen in de cloudjourney. Hiertoe lanceerde het bedrijf onlangs een online game: The Cloud Challenge.

  The Cloud Challenge is een gratis kennistest met dynamische gamification-elementen en een competitief karakter. Aan de hand van een reeks vragen wordt het kennisniveau van de deelnemer in kaart gebracht. Denk daarbij aan het selecteren van de juiste definities van vaktermen, inhoudelijke IT-vragen beantwoorden of het kiezen van de juiste stelling. En net zoals bij een pubquiz kunnen deelnemers de inhoudelijke strijd aangaan met collega’s door eigen poules te ontwikkelen. De hoogste overall scores per kwartaal worden beloond.

  Tech Data biedt partners hiermee een aantrekkelijke methode om spelenderwijs hun cloudkennis te vergroten. The Cloud Challenge is dan ook zeer geschikt als speels onderdeel van een breder partnerdevelopment- en educatieprogramma, waar Tech Data met TD Cloud en TD Academy eveneens in voorziet.


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 35,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 35,- p/m
  (web)winkels:€ 70,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 105,- p/m
  Fabrikanten en leveranciers:€ 105,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl