• Volg ons op social media

 • Aflevering #6 van ICTWaarborg Live nu bekijken

  Gepubliceerd op 21 January, 2021

  Aflevering 6 van ICTWaarborg Live kan je nu bekijken op ons YouTube kanaal.

  In deze aflevering gaan we het gesprek aan met Dell Technologies. Met Jaap van Oostendorp bespreken we de visie van Dell op de werkplek. Waar gaan we naartoe met de werkplek in het algemeen volgens Dell? Het is niet alleen nu, maar ook de toekomst. Jaap verteld ons hier alles over. Met Wouter van Breukelen spreken we over de relatie tussen Dell en de partners. Hoe blijf je in contact met de partners op dit moment? We praten over de rol van partners en wat zij kunnen verwachten. Ook staan we kort stil bij het belang van co-creaties.

  Uiteraard bespreken we de laatste innovaties en devices. Hierbij kijken we ook naar de combinatie van software en hardware. We sluiten de aflevering af met het thema duurzaamheid. Één van doelen van Dell welke behaald moet worden voor 2030 is een volledig groen bedrijf worden. Hoe zijn ze daar nu al mee bezig en waarom is het zo belangrijk? Bekijk nu aflevering 6 van ICTWaarborg Live, waarin we met 2 dell experts praten over bovenstaande.

  Elke week lanceren wij een nieuwe uitzending! Abonneer je op ons YouTube kanaal en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van de ICTWaarborg Live talkshow. Wij presenteren snel nieuwe gasten, onderwerpen en meer nieuws!


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 36,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 36,- p/m
  (web)winkels:€ 72,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 108,- p/m
  Fabrikanten en leveranciers:€ 108,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl