• Volg ons op social media

 • Bekendmaking tafelgasten aflevering 5 ICTWaarborg Live

  Gepubliceerd op 8 January, 2021

  In de vijfde uitzending van het ICTWaarborg Live programma praten we over cybersecurity. Dit doen we samen met:

  Petra Oldengarm | Leiding bij Cyberveilig Nederland

  Tot maart 2018 was Petra Oldengarm Director Cybersecurity bij Hoffmann en is al jaren actief in het werkveld van de informatiebeveiliging. Met Petra gaan we het hebben over het vergroten van het bewustzijn en de gevolgen van datalekken. Verder bespreken we de doelen van Cyberveilig Nederland en het tekort van geschoolde 

  Cyberveilig Nederland is de belangenvereniging van de cybersecurity sector. Doel van Cyberveilig Nederland is de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten en daarnaast de kwaliteit en transparantie binnen de groeiende cybersecurity sector te verhogen. Cyberveilig Nederland is in juni 2018 opgericht en vertegenwoordigt inmiddels een ruime en groeiende achterban van cybersecurity dienstverleners.

  Dave Maasland | CEO bij ESET Nederland

  ESET is één van de dienstverleners die lid is van Cyberveilig Nederland. Dave Maasland spreekt in deze aflevering over cybersecurity en de risico’s in Nederland, maar ook over de mogelijkheden die de digitale wereld biedt. Met zijn passie voor IT en technologie wil hij mensen enthousiasmeren en angst door onwetendheid wegnemen.

  Al drie decennia lang helpt ESET mensen met het beschermen van hun digitale werelden. Van een klein, dynamisch bedrijf zijn ze uitgegroeid tot een wereldwijd merk met meer dan 110 miljoen gebruikers in 202 landen en gebieden. Veel dingen zijn veranderd, maar de kernaspiraties, filosofie en waarden zijn hetzelfde gebleven: het bijdragen aan een veiligere digitale wereld waar iedereen kan genieten van veilige technologie. Voor ESET Nederland betekend dit Nederland veiliger maken. Door middel van producten en diensten, maar ook met behulp van sociaal maatschappelijke initiatieven zoals het kennisplatform Online Veilig.

  Niks missen van deze en komende uitzendingen? Abonneer je op ons YouTube kanaal en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van de ICTWaarborg Live talkshow. Bekijk de vorige afleveringen terug via deze link.


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 36,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 36,- p/m
  (web)winkels:€ 72,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 108,- p/m
  Fabrikanten en leveranciers:€ 108,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl