• Volg ons op social media

 • De Brexit Impact Scan

  Gepubliceerd op 4 January, 2021

  Brexit-deal : Wat is de stand van zaken?

  Levert u ICT of digitale diensten in het VK? Bewaart u data in het VK? Dan kan Brexit uw bedrijfsvoering beïnvloeden. Mogelijk veranderen regels rond privacy en vrijheid van diensten. Voor leveranciers van digitale diensten kunnen per 1 januari 2021 zaken veranderen. Vooral als u software aanbiedt of gebruikt van een bedrijf met een datahuishouding in het VK. Deze datastromen vallen dan namelijk niet meer onder de EU-wetgeving. Daarnaast sluit vanaf 31 december 2020 mogelijk ook de registratie van persoonsgegevens in het VK niet meer aan op EU-wetgeving.

  Zorg dat Brexit uw bedrijf niet in de weg zit! Start de Brexit Impact Scan en check of u er klaar voor bent. De Scan is geüpdatet volgens het akkoord en wordt de komende tijd nog verder aangepast, als er meer bekend wordt over de precieze werking van het akkoord en wat dit voor u als ondernemer betekent. Aandachtspunten blijven : data van en naar het VK, digitale diensten in het VK en persoonsgegevens.

  Uiteraard houden wij als brancheorganisatie de laatste ontwikkelingen in de gaten. Mocht er meer bekend worden of nieuwe informatie gepubliceerd worden, dan proberen wij u tijdig te informeren.


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 36,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 36,- p/m
  (web)winkels:€ 72,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 108,- p/m
  Fabrikanten en leveranciers:€ 108,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl