• Volg ons op social media

 • Gasten voor aflevering 4 bekend

  Gepubliceerd op 5 January, 2021

  ICTWaarborg ontvangt elke week nieuwe gasten.

  In de vierde aflevering, tevens de eerste aflevering van het nieuwe jaar, spreken we aan tafel over ondernemerschap. Op de bank hebben we het over de transitie naar de cloud. Dit doen we samen met:

  Jeroen te Wierik | Directeur en co-founder Azerty
  De 'beste hardware webshop' volgens vakgenoten, nominaties van gebruikers en de 'Gouden Gazelle' van het Financieel Dagblad voor financiële prestaties. Azerty in Raalte heeft zich in 15 jaar op de kaart gezet met computers voor gamers. Wij gaan met Jeroen in gesprek over de groei van zijn bedrijf, waar ze nu staan en de toekomst. Maar bespreken ook de obstakels; wat doe je nu om te netwerken?

  Maurice Nijhuis | Account Executive Workspace 365
  Workspace 365 is een digitale werkplek die automatisch aanpast op jouw rol en omgeving: alle applicaties, informatie, intranet en communicatie. Lever een gepersonaliseerde werkplek voor de mensen die het belangrijke werk doen. Zorg dat zij op een eenvoudige manier kunnen focussen op hun primaire taken. Met Maurice ga ik praten over de transitie naar de cloud. Zitten er verschillen in qua landen met het uitrollen van online werkplekken? En hoe zit het met databeveiliging?

  Bekijk de vorige afleveringen terug via deze linkAbonneer je op ons YouTube kanaal en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van de ICTWaarborg Live talkshow. Wij presenteren snel nieuwe gasten, onderwerpen en nog veel meer..


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 36,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 36,- p/m
  (web)winkels:€ 72,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 108,- p/m
  Fabrikanten en leveranciers:€ 108,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl