• Volg ons op social media

 • Laatste aflevering ICTWaarborg Live Seizoen 1

  Gepubliceerd op 1 February, 2021

  ICTWaarborg sluit het eerste seizoen van eigen YouTube programma af.

  In aflevering 8, tevens de laatste aflevering van de eerste reeks, spreken we aan tafel over trends en actuele onderwerpen die bij verschillende ondernemers spelen. Op de bank ontvangen we Stichting IT4Kids.

  Eugene Tuijnman | CEO SLTN
  Wat zijn de belangrijkste IT kansen en veranderingen voor de komende periode? Met Eugene bespreken we een aantal trends voor 2021. Weinig sectoren zijn zo dynamisch en veranderlijk als de IT. Door de huidige situatie veranderen veel organisatie met hun digitale transformatiemotor in de hoogste stand. Maar wat betekent dit voor de nabije toekomst? We gaan in gesprek met Eugene en behandelen een aantal voorbeelden.

  Colette Zee | Algemeen directeur IT4Kids
  Stichting IT4Kids zet zich in voor kinderen. IT4Kids zamelt gebruikte en afgeschreven hardware in en schenkt, namens de donateur, de waarde hiervan aan projecten van goede doelen die kinderen een (sport)kans geven die dat om financiële of fysieke beperkingen niet kunnen. Waarden en skills als respect, weerbaarheid, samenwerken, omgaan met verlies worden geleerd bij het meedoen aan sporten. Waarden en skills die zo belangrijk zijn in elke fase van ons leven. IT4Kids vindt dat elk kind moet meedoen!

  Bekijk de vorige afleveringen terug via deze link. Abonneer je op ons YouTube kanaal en blijf op de hoogte van seizoen 2 van de ICTWaarborg Live talkshow. 


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 36,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 36,- p/m
  (web)winkels:€ 72,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 108,- p/m
  Fabrikanten en leveranciers:€ 108,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl