• Volg ons op social media

 • Business bootcamp : zet je bedrijf weer in beweging #GOFIT21

  Gepubliceerd op 12 March, 2021

  Door de Corona is er een enorm beroep op je creativiteit en improvisatievermogen gedaan, je hebt misschien te maken gehad met enorme krimp of enorme groei. Je hebt alleen niet zoveel tijd gehad om na te denken over wat dit voor je toekomst van jou en je bedrijf betekent. En dan moet je nog inspelen op de grote ontwikkelingen die gaande zijn als de voortschrijdende digitalisering, sociaal-maatschappelijke eisen en klimaatverandering.

  Wij bieden je de gelegenheid om in drie weken tijd een nieuw perspectief te ontwikkelen dat past bij jou als ondernemende mens en bij jou activiteiten. Daarvoor hebben we een programma uit Scandinavië naar Nederland gehaald dat in de afgelopen jaren al duizenden ondernemers heeft geholpen bij het herzien van hun strategie en dat wetenschappelijk is onderbouwd. Een online programma waarbij je in 9 sessies van 1,5 uur, begeleid door ervaren coaches, je toekomst herdefinieert. Met behulp van onze online bootcamp ontwikkel je een plan dat uitvoerbaar is, in lijn met je persoonlijke drive en de maatschappelijke ontwikkelingen.

  Je toekomst ligt vol met kansen voor creatieve ondernemers die impact willen hebben op onze maatschappij, we helpen je graag dat waar te maken.

  Succesvol ondernemerschap wordt vaak in één adem genoemd met charisma, ondernemers met de voornaam Elon of Bill en 80-urige werkweken.

  Goed ondernemerschap is vaak afhankelijk van heel andere factoren.

  Het Noorse bedrijf Entreprenerdy wil de black box van ondernemerschap openmaken. En bedrijven helpen om een tastbare bijdrage te leveren aan hun groei, en het oplossen van de grote uitdagingen van deze tijd zoals:

  • het zorgen voor goede en betaalbare gezondheidszorg
  • het ivm COVID-19 en de lockdon zorgen voor een nieuw business perspectief
  • het versnellen van de transitie naar een circulaire maatschappij (NetZero2050)

  Entreprenerdy heeft in 7 landen en in 75 programma’s inmiddels ruim 23.000 ondernemers geholpen met hun ondernemerschap project via een bootcamp van 3 weken. De basis voor dit bootcamp zijn zowel een academisch erkende methode (S-E-A-M), gekwalificeere coaches als een toegankelijk IT-platform (EMS: Entrepreneurship Management System).

  Dit voorjaar komt dit bootcamp voor het eerst naar Nederland. Er zijn in totaal 12 golden tickets beschikbaar voor gedreven ondernemers zoals jij.

  De eerste Nederlandse Entreprenerdy bootcamp staat open voor een groep van zo’n 10 tot 12 ondernemers. Deelname is vrijwel kosteloos (maar niet vrijblijvend). Van deelnemers wordt verwacht dat zij vol commitment de bootcamp afronden maar ook hun inzichten en lessons learned delen met de andere 11 deelnemers.

  Deze bootcamp start op maandag 12 april en bestaat uit 9 sessies gedurende 3 weken. Deelname aan de pilot is (vrijwel) kosteloos, er wordt alleen een bijdrage van €50 per deelnemer gevraagd.

  Op maandag, woensdag en vrijdag zijn er sessies van zo’n 90 minuten. Reken daarnaast per sessie ook op 90 minuten ter voorbereiding en uitwerking. Over een periode van 3 weken ben je dus (90 minuten x 9 sessies) x 2 = 1620 minuten: 27 uur dus afgerond naar boven 3,5 dag kwijt.

  Dat is dus een investering van ruim 1 dag per week. Die tijdsinvestering halen alle deelnemers er tot nu uit. Zeker ook dankzij de interactie met vakgenoten in het bootcamp, de 1:1 coaching en het superwaardevolle en praktische EMS als IT- platform (EMS: Entrepreneurship Management System).

  Criteria voor aanmelding zijn:

  • Start-up PLUS: je business is voorbij het greenfield stadium. Het heeftbehoefte aan een nieuwe impuls voor groei. Obstakels voor groei zijn bijvoorbeeld de beperkte toegang tot funding, de samenstelling van het (management) team, COVID-19 of de huidige skillset.
  • Je wilt leren van een groep van gedreven ondernemers uit (meestal) een andere markt: deze bootcamp is horizontaal van opzet en niet exclusief gericht op branche X of Y
  • Je wilt je business een boost geven via een intensief, 3-weeks part-time programma (9 sessies van 90 minuten elk met dito voorbereiding per sessie)
  • Je business heeft behoefte aan een nieuwe richting door COVID-19 of vanuit een andere overweging of ambitie
  • Je bedrijf is idealiter purpose-driven – jij wilt als ondernemer een bijdrage leveren om de wereld om ons heen aantoonbaar een stukje beter te maken

  Voor specifieke vragen neem contact op met Paul Hassels Mönning via paul@entreprenerdy.com of bel op +31 6573 22222.

  Zie https://www.entreprenerdy.nl voor meer informatie en om je aan te melden als deelnemer.

  Een initiatief van ondermeer partijen zoals WorldStartup, DIA, Maastricht University en Utrecht University.


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 36,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 36,- p/m
  (web)winkels:€ 72,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 108,- p/m
  Fabrikanten en leveranciers:€ 108,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl