• Volg ons op social media

 • Plaats bestellingen bij ALSO Nederland nu direct op het ITscope platform

  Gepubliceerd op 19 July, 2021

  Door de samenwerking met ALSO, een van de toonaangevende technologieleveranciers in de IT-industrie, uit te breiden, blijft ITscope haar internationaliseringsinspanningen stimuleren. Dankzij de recent afgeronde notering van zowel ALSO Nederland B.V. als ALSO België, treden nog twee belangrijke spelers uit het IT-kanaal in de Benelux toe tot ons handelsplatform.

  Met ongeveer 40 beursgenoteerde leveranciers in de Benelux, waarvan 20 met directe bestelmogelijkheden, is ITscope al goed gepositioneerd, maar biedt nu ook systeemhuizen en IT-resellers uit België, Nederland en Luxemburg de mogelijkheid om productbeschikbaarheid en individuele prijzen te onderzoeken als evenals om rechtstreeks bij ALSO te bestellen via het ITscope-platform. ALSO's brede portfolio omvat hardware, software en IT-diensten van meer dan 700 leveranciers in meer dan 1340 productcategorieën. ALSO Holding AG is momenteel actief in 24 landen in Europa en is daarmee een belangrijke strategische partner voor ITscope die vele duizenden gezamenlijke klanten optimaal ondersteunt.

  Meer dan 7.800 resellers uit heel Europa regelen hun ICT-aankopen via ITscope - en terecht: ITscope biedt een overzicht van de meeste grote leveranciers die actief zijn in de ICT-industrie, aangevuld met het beste beschikbaarheidsoverzicht en tools voor een optimale verkoopcoördinatie en inkoopprocessen. De online offertefunctie met geïntegreerde orderautomatisering, winkelwagenoptimalisatie en een krachtige API voor het aansturen van alle inkoopfuncties, gekoppeld aan meer dan 60 EDI-systemen van meer dan 420 distributeurs, maakt ITscope tot een essentiële tool voor de ICT-industrie.

  Wilt u als systeemhuis of IT-reseller toegang krijgen tot de ITscope-catalogus van 3 miljoen producten, prijzen en leveranciers transparant vergelijken en uw inkoopprocessen aanzienlijk vereenvoudigen? Of bent u leverancier en wilt u profiteren van ruim 7.800 potentiële nieuwe klanten op ons platform?

  Ontvang nu uw gratis proefmaand of lees meer op: https://www.itscope.com/en/test-for-free/?utm_source=ICTWaarborg&utm_medium=Newsletter-07-21&utm_campaign=Register


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 36,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 36,- p/m
  (web)winkels:€ 72,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 108,- p/m
  Fabrikanten en leveranciers:€ 108,- p/m

  Onze evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl