• Aankondiging spreker seminar Aanbestedingen

  Gepubliceerd op 17 August, 2021

  “Europees aanbesteden, hoe kom je er onderuit?” 

  23 september organiseren wij het seminar Aanbestedingen "Van aanbesteding tot opdracht". Hoe gaat dit precies in zijn werk? Hoe doe ik mee aan aanbestedingen, wat zijn de spelregels en hoe zorg ik dat mijn plan wint? Antwoorden op deze vragen en meer krijgt u tijdens het seminar Aanbestedingen winnen met kennis.

  Een van de sprekers welke wij mogen verwelkomen is Theo van der Linden. 

  Onderwerp sessie
  De meest gestelde vraag over Europees aanbesteden is ‘hoe kom ik er onderuit?’. Aanbestedingsdeskundige Theo van der Linden behandelt in zestig minuten maar liefst tien legale (en een paar illegale) manieren om niet Europees te hoeven aanbesteden. Hij gaat in op alle onderhandelingsmogelijkheden die er zijn, hij legt uit hoe een overheid bij de huisleverancier kan blijven, en hij laat zien hoe rechters reageren als aanbestedende diensten een aanbesteding omzeilen omdat een nieuwe leverancier te duur zou zijn. Extra aandacht heeft hij voor onderhandse aanbestedingen, waarbij hij uitlegt dat er zonder problemen plaatselijke partijen geselecteerd kunnen worden.  

  Over Theo
  Theo van der Linden is een van de meest gevraagde, zo niet dé meest gevraagde, spreker op het gebied van aanbestedingen in Nederland. Met zijn vlotte manier van presenteren weet hij de vaak dorre aanbestedingsregels tot leven te brengen. De afgelopen twintig jaar gaf hij meer dan 1000 cursussen over Europees aanbesteden. Omdat hij cursussen geeft aan zowel bedrijfsleven als overheid heeft hij een duidelijk beeld van de aanbestedingspraktijk. Met veel humor en praktijkvoorbeelden weet hij zijn publiek van begin tot eind te boeien. Hij is de samensteller van de jaarlijkse bundel 'Jurisprudentie in de praktijk', door recensent Peter Streefkerk betiteld als de aanbestedingsbijbel. Hij is de best gelezen columnist van www.aanbestedingscafe.nl en zijn bedrijf VdLC verzorgt ook de samenvattingen van de jurisprudentie voor Pianoo.  

  Meer informatie en aanmelden voor het seminar kan via deze link: www.ictaanbestedingen.nl 


  Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

  Bedrijven die als deelnemer of partner zijn aangesloten bij ICTWaarborg.

  Join the community vanaf € 38,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 38,- p/m
  (web)winkels:€ 76,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 114,- p/m
  Fabrikanten en leveranciers:€ 114,- p/m

  Onze aankomende evenementen

  Loading

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl